Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:47 | 06/07/2016

Ημέρα ταλαιπωρίας για οδηγούς και επιβάτες η σημερινή στην Αττική λόγω της 24ωρης απεργίας σε Μετρό και Ηλεκτρικό και της στάσης εργασίας στο Τραμ τα οποία δεν θα κινηθούν από τις 10:00 έως και τις 14:00.

Στην Αττική επικρατεί κυκλοφορικό κομφούζιο με τα αυτοκίνητα να είναι ακινητοποιημένα σε αρκετές κεντρικές οδούς και μεγάλες αρτηρίες.

Πιο συγκεκριμένα, προβλήματα στην ομαλή ροή των αυτοκινήτων παρουσιάζονται στην Λ. Κηφισού (από παραλιακή έως Αθηνών -άνοδος), στη Λ. Κηφισού (από Αθηνών έως παραλιακή-κάθοδος), στην Αθηνών-Κορίνθου/Λ. Αθηνών (έξοδος), στην Αθηνών-Λαμίας(Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη -έξοδος) και στην Αθηνών-Λαμίας(κόμβος Καλυφτάκη έως Αθηνών-είσοδος).

Μεγάλη είναι η κίνηση και στην Αχαρνών, την Αλεξάνδρας, την Μεσογείων, την Κατεχάκη (ρεύμα από Ηλιούπολη ), την Συγγρού, στην Ηλιούπολη και στην Ποσειδώνος.

Ακινητοποιημένος και ο προαστιακός

Την κατάσταση έρχεται να δυσκολέψει και η 24ωρη απεργία στην οποία προχώρησαν οι εργαζόμενοι σε τρένα και προαστιακό σιδηρόδρομο με αποτέλεσμα να υπάρχουν ματαιώσεις και τροποποιήσεις δρομολογίων.

Τέλος, από τις 8 το πρωί είναι σε εξέλιξη συγκέντρωση διαμαρτυρίας πρωί έξω από το ΤΑΙΠΕΔ (Κολοκοτρώνη 1 & Σταδίου).



iefimerida.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis