Το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διέταξε έρευνα για τη σύλληψη 90χρονης στη Θεσσαλονίκη

Το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διέταξε έρευνα για τη σύλληψη 90χρονης στη Θεσσαλονίκη

Τη διερεύνηση της υπόθεσης που αφορά στη σύλληψη 90χρονης που πουλούσε χωρίς άδεια πλεκτές κάλτσες που φτιάχνει η ίδια στη λαϊκή αγορά των Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης, διέταξε το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., μετά την έκταση που πήρε το θέμα, με τη δημοσιοποίηση του σε διάφορα μέσα και στο διαδίκτυο.

Ειδικότερα, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας δόθηκε σήμερα εντολή στην Γενική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, να ερευνήσει κάτω από ποιές συνθήκες έγινε η προσαγωγή της υπερήλικης γυναίκας, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για πλημμέλημα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η 90χρονη προσήχθη από αστυνομικούς του Α.Τ. Αμπελοκήπων- Μενεμένης, οι οποίοι πήγαν για έλεγχο στη λαϊκή, πιθανόν μετά από καταγγελία.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκο Πρακτορείο Ειδήσεων, η ηλικιωμένη γυναίκα οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα και ενημερώθηκε ο εισαγγελέας, ο οποίος έδωσε εντολή να της πάρουν αποτυπώματα και να την αφήσουν ελεύθερη και παράλληλα να σχηματίσουν δικογραφία, την οποία να του στείλουν, κάτι το οποίο και έγινε.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Περιπολικά Άμεσης Δράσης - Προσωπικό υπάρχει, δεν υπάρχουν οχήματα