Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:37 | 22/09/2019
Το Ποινικό Δικαστήριο της Sharjah Criminal ανέβαλε υπόθεση της Δευτέρας, όπου δυο Ασιάτες κατηγορήθηκαν ότι προσπάθησαν να δωροδοκήσουν έναν αστυνομικό για να πραγματοποιήσει μία σύλληψη.

[custom:google-ads]

Σύμφωνα με πληροφορίες, προσφέρθηκαν να δώσουν στον αστυνομικό 100.000 Dhs.
 
Οι εναγόμενοι ομολόγησαν ενώπιον της Εισαγγελίας.
 
Ο κύριος εναγόμενος παραδέχθηκε ότι προσέφερε δωροδοκία ύψους 100 000 Dhs στον αστυνομικό που βρισκόταν εω ώρα υπηρεσίας, ενώ ο δεύτερος ενήργησε ως διαμεσολαβητής.
 
Αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για δωροδοκία δημόσιου υπαλλήλου κατά τη διάρκεια των καθηκόντων του, ο κύριος εναγόμενος ομολόγησε ότι ήξερε ένα άτομο που έκανε χρήση ναρκωτικών και το είπε στον φίλο του «τον δεύτερο κατηγορούμενο».
 
Ο τελευταίος του είπε ότι γνώριζε έναν αστυνομικό υπάλληλο, ο οποίος μπορούσε να τον συλλάβει για να τον συνετίσει με αντάλλαγμα ένα χρηματικό ποσό, και ότι θα τον βοηθούσε να δώσει τα χρήματα στον αστυνομικό. Ως εκ τούτου, ο κύριος εναγόμενος του έδωσε 50.000 Dhsγια να το δώσει στον αστυνομικό.
 
Ωστόσο, ο δεύτερος εναγόμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες εναντίον του, τονίζοντας ότι οι ομολογίες του πρώτου ενώπιον της εισαγγελικής αρχής ήταν απόρροια φόβο.
 
Παραδέχτηκε ωστόσο τη σχέση του με τον κύριο κατηγορούμενο και ότι αυτός είχε όντως έναν φίλο που εργάζεται στην αστυνομία.
 
Η εισαγγελία ζήτησε από το Δικαστήριο αναβολή της ακρόασης μέχρι τις 13 Οκτωβρίου.
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis