Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:02 | 22/11/2020
Την Παρασκευή, το Δημοτικό Συμβούλιο της Μινεάπολης ενέκρινε ένα σχέδιο προσθήκης επιπλέον προσωπικού στο αστυνομικό τμήμα της Μινεάπολης για το υπόλοιπο του 2020.

[custom:google-ads]

Σε ψηφοφορία 7-6, το συμβούλιο υποστήριξε ότι το Γραφείο της κομητείας Hennepin και το Metro Transit παρέχουν επιπλέον αστυνομικούς για να εργαστούν υπό την καθοδήγηση και τη διοίκηση του MPD.
 
Η συμφωνία θα κοστίσει στην πόλη 496.800 $ από τις 15 Νοεμβρίου έως τις 31 Δεκεμβρίου, αναφέρει το KTSP.
 
Ο αρχηγός της αστυνομίας της Μινεάπολης Medaria Arradondo αναφέρει ότι η εγκληματικότητα έχει αυξηθεί κατά 20 τοις εκατό σε ολόκληρη την πόλη σε σύγκριση με πέρυσι, και κατά 40 τοις εκατό σε σύγκριση με πριν από δύο χρόνια. Υπήρξαν 70 δολοφονίες στην πόλη φέτος ενώ υπήρξαν 39 το 2019.
 
Το ηθικό στο PD της Μινεάπολης είναι εξαιρετικά χαμηλό καθώς το δημοτικό συμβούλιο συσκέπτεται σε σχέση με το προσωπικό μετά το περιστατικό του George Floyd και τις ταραχές που ακολούθησαν. Έχει χάσει 130 αστυνομικούς για λόγους συνταξιοδότησης ή παραίτησης που προέκυψαν μετά από τις ταραχές και τις εκκλήσεις για κατάργηση του τμήματος. Ο αρχηγός Arradondo λέει ότι το τμήμα "αιμορραγεί".

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αστυνομικός του LAPD δέχτηκε πυρά από ύποπτο μόλις μπήκε μέσα σε παντοπωλείο- Την γλίτωσε με λίγα ράμματα

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis