Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:39 | 08/12/2018

Το κείμενο που ακολουθεί εστάλη από αναγνώστη μας στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Policenet.gr: 

Πριν λίγες ημέρες η πανελλήνια ομοσπονδία πυροσβεστών κατέθεσε ένα υπόμνημα στην Κ. Γεροβασιλη για θέματα που αφορούν τον οργανισμό. Το κυρίαρχο θέμα σε αυτό το υπόμνημα ήταν το βαθμολόγιο των χαμηλόβαθμων.

Δυστυχώς για άλλη μια φορά η ομοσπονδία κινήθηκε στην μετριότητα μιας και ανάφερε την οικονομοτεχνική μελέτη που έχει κατάθεση για το βαθμολόγιο.

Και μάλιστα αναφέρθηκε στην εφαρμογή του Ν. 4249/2014 άρθρο 69 παράγραφος 4.

Εδώ πρέπει να αναφέρουμε οτι αυτό το συγκεκριμένο νομοθέτημα δηλαδή ο Ν. 4249 είχε αποκλείσει μέσα σε μια νύχτα τους Αρχιπυροσβέστες μη παραγωγικών σχολών μιας και η παράγραφος που αναφέρονταν σε αυτούς αφαιρέθηκε απ τον Νόμο. Με αποτέλεσμα να μην λαμβάνουν τον βαθμό του Πυρονόμου ποτέ.

Και αν και ήξερε η ομοσπονδία τα τεράστια κενά σε αρχιπυροσβέστες παραγωγικούς μιας και σήμερα στο Πυροσβεστικό Σώμα δεν υπάρχει κανένας!!!!

Παρόλα αυτά δεν κατάθεσε πρόταση για τους συγκεκριμένους Αρχιπυροσβέστες μη παραγωγικής σχολής που αριθμούν σήμερα 4000 άτομα και μέσα σε λίγα χρόνια θα είναι άνω των 6000 ατόμων, και ενώ η πρόταση θα ήταν επιμόρφωση άμεσα για τους μη παραγωγικούς αρχιπυροσβέστες και μάλιστα άμεσα, έτσι ώστε να καλυφθούν τα τεράστια κενά σε αρχιπυροσβεστες παραγωγικών σχολών(αλλά και να λάβουν και  τον επόμενο βαθμό που δικαιωματικά τους ανήκει),

Ειδάλλως θα πρέπει να αναρωτηθούμε πια μειοψηφικά δικαιώματα μελών της προασπίζεται?

Διότι είναι αριθμητικά εμφανές ότι η πλειονότητα των μελών της ομοσπονδίας απαρτίζεται από πυροσβέστες μη παραγωγικών σχολών.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis