Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:45 | 03/12/2014

 

Στον εντοπισμό και τη σύλληψη έξι (06) παράνομων μεταναστών προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες, στελέχη του Λιμενικού Σώματος, στο νότιο τμήμα της ν. “ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΣ” στην Αλόννησο.

Συγκεκριμένα, κατόπιν ενημέρωσης της οικείας Λιμενικής Αρχής για ύπαρξη κινδυνεύοντων ατόμων στην ανωτέρω περιοχή, πλωτό περιπολικό Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. κατέπλευσε άμεσα στο σημείο, εντοπίζοντας έξι (06) παράνομους μετανάστες, τους οποίους μετέφερε με ασφάλεια στο λιμένα Αλόννησου, όπου συνελήφθησαν από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, για παράνομη είσοδο στη χώρα.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμενικό Σταθμό Αλοννήσου.

*****

Εννέα (09) παράνομοι μετανάστες εντοπίστηκαν, απογευματινές ώρες χθες, στην περιοχή “ΒΑΤΕΡΩΝ” ν. Λέσβου, από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Πλωμαρίου.

Οι ανωτέρω συνελήφθησαν, διότι στερούνταν νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμενικό Σταθμό Πλωμαρίου.
*****


Συνελήφθη, απογευματινές ώρες χθες, στο νότιο λιμένα Πατρών, από στελέχη Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής, 37χρονος οδηγός Φ/Γ οχήματος (τράκτορας/επικαθήμενο), διότι διαπιστώθηκε πως μετέφερε, επιμελώς κρυμμένους σε διαμορφωμένη κρύπτη εντός του χώρου του φορτίου του επικαθήμενου, τέσσερις (04) μετανάστες στερούμενους ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκε το ανωτέρω όχημα, καθώς και δύο (02) κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή του 37χρονου.

*****

 Δύο (02) παράνομοι μετανάστες στερούμενοι νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων, εντοπίστηκαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο, το οποίο έπλεε από Πάτρα προς Ηγουμενίτσα με σκοπό να μεταβούν παράνομα στο εξωτερικό.

Oι ανωτέρω παραδόθηκαν σε στελέχη του γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας και συνελήφθησαν.

 Επίσης, ένας (01) 27χρονος παράνομος μετανάστης εντοπίστηκε και συνελήφθη, απογευματινές ώρες χθες, στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, από προσωπικό του Τμήματος Αλλοδαπών της

Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών.
Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω, σε διενεργηθέντα έλεγχο πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.
 

Προανακρίσεις διενεργούνται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, ενώ κατασχέθηκε το πλαστό έγγραφο.

http://www.zougla.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis