Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:28 | 11/09/2019

Ο Αστυνομικός, ο οποίος υπηρετεί στη Ραφήνα, θέλησε μέσα από το irafina.gr, να  ευχαριστήσει δημόσια μία υπάλληλο του καταστήματος «Γαλαξίας» στη Ραφήνα, η οποία το περασμένο Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, βρήκε το πορτοφόλι του και του το  παρέδωσε.

Ακολουθεί η επιστολή του 

Ονομάζομαι Μ…. Γεράσιμος και είμαι αστυνομικός υπάλληλος υπηρετώντας κατά το δυνατόν τους πολίτες της Ραφήνας καθώς ανήκω στο προσωπικό του αστυνομικού τμήματος Ραφήνας Πικερμίου.

Το Σάββατο 07/09/2019 βρισκόμουν σε εντεταλμένη υπηρεσία ως μέτρα τάξης στις εκδηλώσεις εορτασμού του ιερού ναού Παναγίας Παντοβασίλισσας κατά τις ώρες 14:00 έως 22:00.

Κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας μου και ενώ βρισκόμουν εν κινήσει, έπεσε από την τσέπη μου το προσωπικό μου πορτοφόλι το οποίο Περιείχε μικρό χρηματικό ποσό, δύο χρεωστικές κάρτες καθώς και την υπηρεσιακή μου ταυτότητα. Ύστερα από αρκετή ώρα, Ίσως μία ώρα και πλέον και φανερά απογοητευμένος από τις αναζητήσεις μου εγκατέλειψα τις προσπάθειές μου.

Σε εκείνη τη χρονική στιγμή με πλησίασε η κάθ’ ομολογία της, υπάλληλος του τοπικού καταστήματος υπεραγοράς «Γαλαξίας» η κ.κ. ΖΑΚΧΑΙΟΥ Αικατερίνη, η οποία με αξιοθαύμαστη χαρά και προς απερίγραπτη έκπληξη μου μου παρέδωσε το πορτοφόλι μου χωρίς Μάλιστα Να το παραβιάσει καν προς αναζήτηση περαιτέρω πληροφοριών του κατόχου. Κάτι τέτοιο με καθησύχασε καθώς η απώλεια της υπηρεσιακής ταυτότητας επισύρει ποινή χρηματική και ηθική αφού πρόκειται για πειθαρχικώς διωκόμενο παράπτωμα από το σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ακόμα και σήμερα δεν ξέρω πώς να ευχαριστήσω την κ.κ ΖΑΚΧΑΙΟΥ , αφού Η πράξη της αυτή θα πρέπει να μείνει αξιομνημόνευτη σε όλη την τοπική κοινωνία και να προβληθεί κατά το δοκούν, όχι μόνο για την τοπική αλλά και για το σύνολο της κοινωνίας ώστε να παραδειγματιζομαστε όλοι μας προς την αλληλοβοήθεια και την εκατέρωθεν κοινωνική στήριξη. Τέτοιες πράξεις γίνονται παραδείγματα Και για εμάς καθώς και πομποί δράσεων, προς ικανοποίηση του έργου μας που δεν είναι άλλο από την άμεση προστασία του Πολίτη χωρίς εκπτώσεις και της Δημοκρατίας, μα και του Συντάγματος της Χώρας ανιδιοτελώς.

Κυρία ΖΑΚΧΑΙΟΥ, πραγματικά δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω. Ελπίζω δε, σε τετοιες αρχές και τρόπους σκέψης και πορείας…

Μετά τιμής..

irafina.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis