Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:44 | 19/01/2019

Το Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών -ΕΚΑ-, ως υγιής συνδικαλιστικός οργανισμός-φορέας-συνδυασμός που εκπροσωπεί πανελλαδικά τους Έλληνες Αστυνομικούς δηλώνει ότι, συνεχίζοντας τον αγώνα για τα εθνικά μας συμφέροντα και ιδανικά, θα συμμετέχει στο Συλλαλητήριο της Αθήνας την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019 στην Πλατεία Συντάγματος Αθήνας και επαναλαμβάνει και πάλι ότι η

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!!!

Το Αστυνομικό συνδικαλιστικό κίνημα, ως ενεργό κομμάτι της Ελληνικής Κοινωνίας, ενημερώνει ότι χρειάζεται πλέον να κατανοηθεί πως το θέμα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ μας είναι ΕΘΝΙΚΟ και όχι κομματικό και μας αφορά όλους ως Έλληνες πολίτες, αλλά και ως Έθνος!

Όλοι μας ως ενεργοί πολίτες και ειδικότερα οι εκλεγμένοι στα συλλογικά Όργανα του ένστολου Συνδικαλιστικού Κινήματος της Αστυνομίας, παραγγέλουμε σε αυτούς που ορίζουν τις τύχες μας ότι δεν έχουν κανένα δικαίωμα να παραχαράξουν την Ιστορία και να παραδώσουν τα ιερά και όσια της Πατρίδος μας.

Και σε αυτή τη χρονική συγκυρία οι Έλληνες, για το μείζον αυτό εθνικό ζήτημα, οφείλουμε να ειμάστε ΕΝΩΜΕΝΟΙ και να μην αφήσουμε την παραχάραξη της Ιστορίας μας. Το ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ (ΕΚΑ) θα συμμετέχει ενεργά σε κάθε νόμιμη δημοκρατική εκδήλωση για την προάσπιση των εθνικών μας συμφερόντων!

Απευθύνουμε κάλεσμα σε όσους συναδέλφους δεν θα εργάζονται να παρευρίσκονται την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 14:15 μ.μ., μαζί και με τις οικογένειές μας, στη διασταύρωση των οδών Πανεπιστημίου με Βουκουρεστίου (έξωθεν Zonars) για τη μαζική συμμετοχή μας!

«Εστίν ουν Ελλάς και η Μακεδονία»

«Ελλάδα=Μακεδονία»

Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών (ΕΚΑ)

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis