Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:45 | 14/09/2017

 

Τρεις φυτείες που καλλιεργούνταν συνολικά πάνω από 1.000 δενδρύλλια χασίς εντόπισαν οι αστυνομικές αρχές με την βοήθεια του ελικοπτέρου της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν σήμερα το πρωί κατά την διάρκεια μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης που διενεργήθηκε στην αγροτική περιοχή του Μυλοποτάμου Ρεθύμνου.

Το ελικόπτερο εντόπισε τις τρεις φυτείες και οδήγησε τους αστυνομικούς που βρίσκονταν στην ξηρά στα συγκεκριμένα χωράφια. Εκεί, οι αρχές αντίκρισαν ειδικά διαμορφωμένους χώρους όπου καλλιεργούνταν συνολικά 1.097 δενδρύλλια ινδικής κάνναβης. Μάλιστα, βρίσκονταν σε στάδιο ανάπτυξης με τα περισσότερα να ξεπερνούν το 1,5 μέτρο σε ύψος.

[custom:google-ads]

Παράλληλα οι αρχές βρέθηκαν και στα ίχνη δύο ανδρών που φαίνεται να είναι οι καλλιεργητές της μίας φυτείας – με συνολικά 82 δενδρύλλια χασίς. Πρόκειται για έναν 53χρονος κι έναν 61χρονο που συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς.

Οι έρευνες των αρχών συνεχίζονται προκειμένου να βρεθούν και οι υπόλοιποι ιδιοκτήτες.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι στην επιχείρηση, συμμετείχαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, του Τμήματος Ειδικών Αποστολών Κρήτης, της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Ρεθύμνης, των Τμημάτων Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνης και Μυλοποτάμου.

 

Διαβάστε περισσότερα στο cretapost.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis