Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:17 | 19/05/2018

Το American Hellenic Institute ( Ελληνοαμερικανικό Ινστιτούτο), βράβευσε τις Ένοπλες Δυνάμεις (ΕΔ) για τη διαχρονική συνεισφορά τους στην προάσπιση των εθνικών συμφερόντων και στην προαγωγή των διμερών στρατιωτικών σχέσεων Ελλάδας-ΗΠΑ, χθες Παρασκευή 18 Μαΐου 2018, σε εκδήλωση που διοργανώθηκε στην Αθήνα.

Το βραβείο ‘’Hellenic Heritage Public Service’’ επέδωσε ο Πρόεδρος του ΑΗΙ, κ. Nick Larigakis, στον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ. Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ στην αντιφώνηση του, τόνισε ότι το εν λόγω βραβείο ανήκει στο σύνολο των στελεχών των ΕΔ. και ευχαρίστησε το ΑΗΙ για τη συνεργασία και την εν γένει προσφορά του.

Παράλληλα, υπογράμμισε το υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού, εκπαίδευσης και ηθικού του έμψυχου δυναμικού των ΕΔ, γεγονός που το καθιστά τον βασικότερο πολλαπλασιαστή ισχύος.

Επιπλέον, επισήμανε την αποφασιστική συμβολή των ελληνικών ΕΔ στην υποστήριξη της σταθερότητας στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, με την προώθηση διεθνών στρατιωτικών συνεργασιών και τόνισε το πολυδιάστατο κοινωνικό έργο που αναπτύσσουν οι ΕΔ στο εσωτερικό.
[custom:google-ads]























onalert.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis