Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:42 | 11/08/2019
Το Κέντρο Εκπαίδευσης για τη Δημόσια Ασφάλεια της Γεωργίας και η Αστυνομική Ακαδημία της Γεωργίας επέλεξαν το εξελιγμένο σύστημα προσομοίωσης FATS 300LE των πέντε επιπέδων και τα ασύρματα όπλα BlueFire, για να μυήσουν τους αστυνομικούς σε πολύπλοκες καταστάσεις. Η αστυνομική ακαδημία της GPSTC, η οποία εκπαιδεύει αστυνομικούς σε όλη τη Γεωργία πιστεύει ότι τα συμπεριλαμβανόμενα σενάρια και τα ρεαλιστικά όπλα θα βελτιώσουν δραματικά την ικανότητα λήψης άμεσων αποφάσεων των αστυνομικών.

[custom:google-ads]

"Η GPSTC προσπαθεί να προσφέρει τις καλύτερες επιλογές κατάρτισης στους μαθητές μας που θα τους προετοιμάσουν κατάλληλα για τις δύσκολες καταστάσεις που θα αντιμετωπίσουν κατά τις περιπολίες τους σε ολόκληρη την πολιτεία", λέει ο Bruce Stanford, διευθυντής της Αστυνομικής Ακαδημίας της Γεωργίας. "Είναι βέβαιο ότι δεν μπορούμε να προβλέψουμε όλες τις πιθανότητες · θέλουμε, ωστόσο, να τοποθετήσουμε τους αστυνομικούς μας σε καταστάσεις που είναι τεταμένες, αβέβαιες και εξελίσσονται ταχύτατα. Αυτές οι καταστάσεις απαιτούν όχι μόνο καλές δεξιότητες λήψης αποφάσεων αλλά και πολλές άλλες ικανότητες."
 
"Το Meggitt FATS 300LE παρέχει τις πιο ρεαλιστικές πλατφόρμες όπλων και τα πιο απαιτητικά σενάρια σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο σύστημα αξιολογήσαμε", πρόσθεσε ο Στάνφορντ.
 
Για να μυηθεί ο εκπαιδευόμενος, ο προσομοιωτής προβάλλει εικόνες υψηλής ευκρίνειας και στις πέντε οθόνες. Ο εκπαιδευόμενος τότε εκτίθεται σε μια πληθώρα προκλήσεων που μπορεί όντως να χρειαστεί να αντιμετωπίσει κατά την εργασία. Αυτό παρέχει μια πραγματική εμπειρία εμβάθυνσης σε ρεαλιστικές καταστάσεις σύγκρουσης και ευαισθητοποίησης, ενώ τα όπλα BlueFire ταιριάζουν με τη μορφή, τη λειτουργία και την αίσθηση των αστυνομικών όπλων. Κάθε φοιτητής θα χρησιμοποιήσει το FATS 300 για περίπου 20 ώρες κατά τη διάρκεια των περισσότερων μαθημάτων GPSTC.
 
 
"Η GPSTC επέλεξε τα συστήματα εκπαίδευσης Meggitt λόγω της ανώτερης ποιότητας των προϊόντων μας και των συνεχώς πρωτοποριακών μας συστημάτων", δήλωσε ο Matt Cunningham, διευθυντής πωλήσεων εικονικών συστημάτων για τη Meggitt. "Επέλεξαν ειδικά τα όπλα FATS 300LE και BlueFire για μια πιο ρεαλιστική και συναρπαστική εμπειρία κατάρτισης".
An officer trains using a FATS 300 multi-screen immersive simulator. - Photo: Meggitt Training Systems
 
Το FATS 300LE είναι μία από τις νεότερες προσφορές της Meggitt. Η προσομοίωση παρέχεται μέσω πέντε επίπεδων οθονών 150 "x84" χωρίς περιθώρια διατεταγμένων σε εξαγωνική μορφή και ήχου 5.1. Το σύστημα διαθέτει επίσης προβολείς εξαιρετικά μικρής απόστασης που επιτρέπουν στον εκπαιδευόμενο την άνευ προηγουμένου ελευθερία κίνησης εντός της περιοχής εκπαίδευσης. Το σύστημα, το οποίο χρησιμοποιεί τον ίδιο βαλλιστικό μηχανισμό υψηλής πιστότητας που επικυρώνεται από τον στρατό των Η.Π.Α., θα εγκατασταθεί στο νέο κτίριο της Ακαδημίας που προγραμματίζεται να ανοίξει τον Σεπτέμβριο του 2019.
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis