Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:20 | 05/07/2019

Οι αξιωματικοί του αστυνομικού τμήματος Carrollton του Texas έλαβαν μια κλήση για διατάραξη της κοινής ησυχίας και έπρεπε να πάνε στο σημείο για να ελέγξουν την καταγγελία.

Εκεί συνάντησαν την γυναίκα που διοργάνωνε το πάρτι, η οποία με πολύ ευγενική διάθεση τους κάλεσε να συμμετέχουν. Σε μια αρκετά αστεία στιγμή οι αστυνομικοί όχι μόνο έδειξαν απρόθυμοι να σταματήσουν το πάρτι αλλά μπήκαν μέσα χορεύοντας.

[custom:google-ads]

«Δεν ήθελα να σταματήσω αυτό το πάρτι, οι άνθρωποι έδειχναν να περνάνε καλά. Δεν έκαναν κάτι κακό» είπε ένας από τους αστυνομικούς στην αρχή ενός βίντεο που διέρευσε στο διαδίκτυο.

Ο εκπρόσωπος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Carrollton, Joline DeVito, δήλωσε: «Αυτή η κλήση ήρθε από κάποιον που διαμαρτυρήθηκε για φασαρία. Ωστόσο η ώρα ήταν μόνο 18:00 και οι αστυνομικοί ήταν απρόθυμοι από την αρχή να σταματήσουν το πάρτι. Βέβαια έπρεπε να ελέγξουν τι συνέβαινε. Τελικά αποδείχτηκε ότι επρόκειτο για ένα χαλαρό πάρτι αποφοίτησης και γι' αυτό οι αστυνομικοί αποφάσισαν να συμμετάσχουν έστω και για λίγο αντί να το σταματήσουν.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΗΠΑ: Αστυνομικός πυροβολεί άνδρα που κρατά από το λαιμό αστυνομικό και τον απειλεί με μαχαίρι [ΒΙΝΤΕΟ]

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis