Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:59 | 29/11/2019

Ένας 30χρονος από την περιοχή του Δομοκού αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης και του «100», για την βοήθεια που του πρόσφεραν στην χθεσινοβραδινή του περιπέτεια στη Λαμία.

Δείτε τι μας είπε σε επικοινωνία που είχε με το LamiaReport:

«Το βράδυ της Πέμπτης φεύγοντας από Λαμία προς Δομοκό σταμάτησα σε κατάστημα εστίασης κοντά στον κόμβο Ξηριώτισσας να πάρω κάτι για φαγητό. Ξεκινώντας ξέχασα το τσαντάκι μου πάνω στον ουρανό του αυτοκίνητου μου. Το κατάλαβα όταν έφτασα στο ύψος των "μεταλλείων" Δομοκού και επέστρεψα πίσω καλώντας ταυτόχρονα το Κέντρο της Άμεσης Δράσης «100» για βοήθεια, που ανταποκρίθηκε άμεσα.

Για να μην σας κουράζω, γύρω στις 11:00' το βράδυ, το τσαντάκι βρέθηκε κοντά στη διασταύρωση του «ICE» στα νταμάρια. Είχε πατηθεί από αυτοκίνητα, ίσως και από φορτηγά, ενώ από μέσα έλλειπαν τα χρήματα τα οποία ήταν 1.000€. Με τη βοήθεια των αστυνομικών με τα φώτα του αυτοκινήτου και με φακό ψάχνοντας δίπλα στο δρόμο βρήκαμε τελικά τα χρήματα μέσα στα χόρτα ενός χωραφιού.

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τους Αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης Αρχιφύλακα Κωνσταντίνο Φούντα και Αρχιφύλακα Ηλία Διαμαντόπουλο, καθώς επίσης και τον αστυνομικό που ήταν στο «100» (Κέντρο 48), για την άμεση ανταπόκριση και πολύτιμη βοήθειά τους».

Αναγνώστης

Πηγή: lamiareport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Black Friday έρχεται στην ΤΑΛΩΣ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis