Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:00 | 01/03/2018

Δίωξη ανώτερου αξιωματικού του Πολεμικού Ναυτικού για σχόλιο που έκανε στην προσωπική του σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, καταγγέλλει με ερώτησή του προς τον υπουργό Εθνικής Άμυνας ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Όπως αναφέρει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, την 28η Νοεμβρίου 2017 ένας ανώτερος αξιωματικός έκανε σχόλιο στην προσωπική του σελίδα στο Facebook και χωρίς την επίκληση της στρατιωτικής του ιδιότητας, στηλιτεύοντας ότι κανείς παράγων ( υπουργός, βουλευτής, δήμαρχος ή περιφερειάρχης ανεξαρτήτως κομμάτων ) δεν έχει παραιτηθεί μετά από 23 νεκρούς από τη νεροποντή στη Μάνδρα Αττικής.

[custom:google-ads]

Επίσης, προσθέτει ο κ. Λοβέρδος, με καυστική ειρωνεία και χωρίς να τοποθετηθεί επί της ουσίας για την πώληση όπλων στη Σαουδική Αραβία, σχολίασε ότι δεν μπορεί αυτό να γίνεται από κυβέρνηση «αριστεράς» όσο μιλάει για «ηθικό πλεονέκτημα» ( κριτική που έχει ασκηθεί ακόμα και εντός του ΣΥ.ΡΙΖ.Α από προβεβλημένα στελέχη και φυσικά συνάδει με ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου).

«Κάποιοι από την κυβέρνηση, προφανώς, ενοχλήθηκαν. Η συνέχεια αποτελεί όνειδος για το Πολεμικό Ναυτικό που έχει φήμη για τους δημοκρατικούς του αγώνες. Διατάχθηκε διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης για την ανάρτηση στο Facebook και άμεση «απόσπαση» ( σε μια εργάσιμη ημέρα !!!) του αξιωματικού», αναφέρει και ζητά απαντήσεις από τον Πάνο Καμμένο για το θέμα αυτό.

Διαβάστε περισσότερα στο dikaiologitika.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis