Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:00 | 25/07/2015

Σε ένα εντυπωσιακό και εμβληματικό κτήριο επί της Αδριανού, λίγα μόλις βήματα από την πλατεία Μοναστηρακίου και την ομώνυμη στάση του ΗΣΑΠ-μετρό, το Hard Rock δίνει και πάλι το παρών στην Αθήνα, μετά από αρκετά χρόνια απουσίας από το χώρο. Ετοιμαστείτε, λοιπόν, να ζήσετε τις πιο Hard Rock εμπειρίες με rock 'n' roll μουσική, αυθεντικά Hard Rock cocktails και γευστικά πιάτα που θα σας μείνουν πραγματικά αξέχαστα.

Εδώ, λοιπόν, θα έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε τα βραβευμένα Hard Rock cocktails όπως είναι τα Hurricanes, Margaritas αλλά και μη αλκοολούχες προτάσεις, τα οποία σερβίρονται σε συλλεκτικά- αναμνηστικά ποτήρια και παρασκευάζονται από φρέσκες πρώτες ύλες. Μάλιστα, μπορείτε να τα συνοδέψετε ιδανικά με κάποια από τις προτάσεις του Bites menu, ενός καταλόγου που έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για το μπαρ και στο οποίο θα βρείτε επιλογές σε finger food όπως classic mini burgers, mini nachos, buffalo winds κ.α.

hardrock4

Η μουσική δεν θα μπορούσε παρά να ακολουθεί τα μονοπάτια της αυθεντικής rock 'n' roll σκηνής, γύρω από την οποία άλλωστε περιστρέφεται και η φιλοσοφία του Hard Rock Cafe. Εντυπωσιακό το γεγονός ότι στο χώρο του θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε και από κοντά σημαντικά μουσικά memorabilia (συλλεκτικά αντικείμενα) από τη συλλογή του Hard Rock, όπως είναι η ακουστική κιθάρα με αυτόγραφο του Chris Martin των Coldplay, το μαύρο μπάσο με καρφιά που ανήκει στον Αμερικανό rocker, Gene Simmons, το vintage κοστούμι που φόρεσε η Katy Perry στην εκπομπή «Hellen Show» τον Ιανουάριο του 2012 κ.α.

hardrock1

Στο κτήριο λειτουργεί, επίσης, και το Rock Shop, το κατάστημα λιανικής πώλησης ρούχων και αξεσουάρ του Hard Rock Cafe, όπου θα βρείτε μια συλλογή εμπνευσμένη από τη rock 'n' roll κουλτούρα καθώς και συλλεκτικά είδη Hard Rock Cafe που έχουν σχεδιαστεί σε αποκλειστικότητα για το κατάστημα της Αθήνας.

hardrock3

Tip: Κατά τη διάρκεια του χειμώνα το cafe θα διαθέτει το πλήρες θρυλικό Hard Rock menu προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία γεύσεων και Hard Rock service. Στα συν ότι από Σεπτέμβριο θα δρομολογηθεί και η διοργάνωση live εμφανίσεων γνωστών και ανερχόμενων μουσικών καθώς και DJ sets.

hardrock2

Info

Καθημερινά: 09.00-01.00

Τιμές: 3,80 (freddo cappuccino), από 7,55 (cocktail), από 3,5 (πιάτο), από 13-14/άτομο με μπύρα ή ποτήρι κρασί

Αδριανού 52, Μοναστηράκι

Τηλ. 210 3245170

[email protected]

www.hardrock.com/cafes/Athens

www.facebook.com/hrcathens

hardrock6hardrock5

 

 

 
http://www.newsbeast.gr/
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis