Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:15 | 27/04/2015

Ιδιοκτήτης ενός πολυτελούς ξενοδοχείου με μεγάλη ιστορία είναι ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης. Αφού ανέλαβε το χαρτοφυλάκιο του υπουργείο, έδωσε την διαχείριση στο γιο του καθώς ο κ. Πανούσης δεν έχει και ιδιαίτερη... αδυναμία στα τουριστικά επαγγέλματα.

Το ξενοδοχείο Αχίλλειον στο Λουτράκι, ανήκει στην μητέρα του αναπληρωτή υπουργού Δημοσίας Τάξης και στο παρελθόν είχε φιλοξενήσει διάσημους Αθηναίους και μεγάλα ονόματα του καλλιτεχνικού κόσμου. Τώρα όμως, σύμφωνα με δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος, τη διεύθυνσή του αναλαμβάνει ο γιος του Γιάννη Πανούση, Απόστολος.

Ο προϊστάμενος υποδοχής του ξενοδοχείου μίλησε στην εκπομπή «Μία» και αποκάλυψε πως ο Γιάννης Πανούσης δεν ασχολήθηκε ποτέ με το ξενοδοχείο, αλλά αντιθέτως ο γιος του αγαπάει πολύ αυτή τη δουλειά.

«Δεν υπήρχε άλλος για να αναλάβει και ο Απόστολος είναι πολύ επικοινωνιακός. Από την πρώτη στιγμή έδειξε να έχει το χάρισμα, γνωρίζει καλά αγγλικά και μπορεί να μιλά με τους πελάτες», αποκάλυψε χαρακτηριστικά ο κύριος Ντίνος. Ενώ, αναφέρθηκε και στα καλλιστεία για τα Μις Πελοπόννησος που έγιναν το 2008 στο ξενοδοχείο και κατά τη διάρκεια των οποίων και ο γιος του Γιάννη Πανούση φωτογραφήθηκε με τα μοντέλα.

 

http://www.koolnews.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis