Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:58 | 27/11/2018

Όλοι οι απόστρατοι στις απεργιακές συγκεντρώσεις της 28 Νοέμβρη 2018.

Συνάδελφοι απόστρατοι αστυνομικοί,

Η επιλογή του διεκδικητικού αγώνα, για να απαιτήσουμε όλα αυτά που μας ανήκουν και μας στέρησαν η σημερινή κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και οι προηγούμενες κυβερνήσεις της Ν.Δ – ΠΑΣΟΚ, ακολουθώντας τις εντολές της Ε.Ε. είναι μονόδρομος.

Ένας μονόδρομος που πρέπει να τον βαδίσουμε συλλογικά με τους άλλους συνταξιούχους, τους εργαζόμενους, το μαζικό αγωνιστικό κίνημα του λαού μας.

Τα μεγάλα προβλήματα είναι κοινά, τα αιτήματα είναι ίδια, ο αγώνας είναι ενιαίος.

Την Τετάρτη, 28 Νοέμβρη 2018, ομοσπονδίες, εργατικά κέντρα και σωματεία απεργούν και οργανώνουν συλλαλητήρια για να εκφραστεί η αντίθεση και αγωνιστική αντίδραση των εργαζομένων και του λαού στις αντιλαϊκές πολιτικές. Έχουμε υποχρέωση απέναντι στα παιδιά μας, τις οικογένειές μας, τους γείτονες και τους φίλους μας, να βρεθούμε μαζί τους στους δρόμους και να δώσουμε τη μάχη της αντίστασης και της αξιοπρέπειας.

Να απαιτήσουμε:

• Αυξήσεις στις συντάξεις μας, καθώς και στους μισθούς των εργαζομένων. Επιστροφή όσων μας οφείλουν χωρίς αγωγές και δικαστικές αποφάσεις.

• Αύξηση των κοινωνικών παροχών και δημόσια καθολική κοινωνική ασφάλιση.

• Κατάργηση του νόμου Κατρούγκαλου και όλων των αντιασφαλιστικών νόμων της σημερινής και των προηγούμενων κυβερνήσεων.

• Κατάργηση του ΕΝΦΙΑ και των άλλων χαρατσιών της φοροληστείας των συνταξιούχων και των εργαζομένων.

• Απαγόρευση των πλειστηριασμών για την πρώτη κατοικία της λαϊκής οικογένειας.

• Έργα υποδομής για την αντιμετώπιση των πλημμυρών, των πυρκαγιών και των σεισμών.

• Απεμπλοκή από τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και τις πολεμικές επιχειρήσεις των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε. Να πάψει η χώρα μας να αποτελεί ορμητήριο για επεμβάσεις ενάντια στους γειτονικούς λαούς.

Μην μας παραπλανούν οι εξαγγελίες και τα ψίχουλα που μας τάζουν η κυβέρνηση και η Ν.Δ. ενόψει των εκλογών. Να δώσουμε μαζική απάντηση βάζοντας μπροστά τις δικές μας ανάγκες!

Στην Αθήνα, όλοι οι απόστρατοι αστυνομικοί στη συγκέντρωση των συνταξιούχων και του αγωνιστικού εργατικού κινήματος, την Τετάρτη 28 Νοέμβρη, ώρα 10.30 στη συμβολή της οδού Αθηνάς με την πλατεία Ομόνοιας, κάτω από το πανό της ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis