Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:44 | 07/03/2016

Το ρόλο μιας κοπέλας από την Πελοπόννησο, συντρόφου ενός από τους φερόμενους ως βασανιστές του άτυχου Βαγγέλου Γιακουμάκη στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων, ερευνά η δικαιοσύνη και σύντομα θα διαβεί την πόρτα της ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, το συγκεκριμένο πρόσωπο "καίνε" με τις καταθέσεις τους τρεις σπουδαστές, οι οποίοι την κατηγορούν για προσπάθεια κάλυψης των "σκληρών" Κρητικών, προσπάθεια που έφτασε μέχρι το σημείο να εξαφανίσει υλικό με καταγεγραμμένους βασανισμούς του 20χρονου.

Μία σπουδάστρια κατήγγειλε σε τηλεοπτική εκπομπή (Φως στο Τούνελ) ότι "τους κάλυπτε στις βίαιες επιθέσεις κατά του Βαγγέλη και απέφευγε τις παρέες με άλλες σπουδάστριες" και αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό: "Διασκέδασαν σε μπαρ στην πόλη και στην παρέα τους ήταν και ο φερόμενος ως αρχηγός. Ενώ συζητούσε ανυποψίαστος, ο συμπατριώτης του τον γρονθοκόπησε άγρια. Ο Βαγγέλης δεν αντέδρασε".

Άλλη σπουδάστρια πλησίασε το εν λόγω "σκληρό κορίτσι" από την Πελοπόννησο που ήταν ερωτευμένα με έναν από τους φερόμενους ως βασανιστές του Γιακουμάκη ώστε να σταματήσουν οι επιθέσεις σε βάρος του. Τότε εκείνη με κυνικότητα φέρεται να απάντησε: "Καλά να πάθει! Μην το ψάχνεις, μίλαγε πολύ". 

Άλλος σπουδαστής υποστηρίζει ότι μόλις έγινε γνωστή η εξαφάνιση Γιακουμάκη η κοπέλα μπήκε στο δωμάτιο του φίλου της πριν τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Ιωαννίνων και έσπευσε να εξαφανίσει υλικό που ενοχοποιούσε την ίδια και την παρέα της.

Οι μαρτυρίες κάνουν λόγο για αντικείμενο σε μέγεθος κινητού τηλεφώνου ή σκληρού δίσκου, στο οποίο σπουδαστές λένε ότι ίσως υπάρχουν καταγεγραμμένες βίαιες και εξευτελιστικές επιθέσεις εναντίον του 20χρονου

 

thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis