Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:33 | 22/02/2015

 

Ο πρωθυπουργός της Ινδίας Ναρέντα Μόδι, τράβηξε όλα τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του πριν από ένα μήνα περίπου, όταν φόρεσε ένα σκούρο ριγέ κοστούμι επανειλημμένα κεντημένο με τις λέξεις «Narendra Damodardas Modi», δηλαδή το όνομά του.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το φόρεσε κατά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα στο Νέο Δελχί στις 25 Ιανουαρίου 2015.

Τότε τα ΜΜΔ έγραψαν ότι ο Μόδι ανταγωνίστηκε σε στιλ την πρώτη κυρία των ΗΠΑ Μισέλ Ομπάμα, όταν εμφανίστηκε με ένα σκούρο ριγέ κοστούμι κεντημένο με το όνομά του Narendra Damodardas Modi.

Ο ενδιάμεσο όνομα Damodardas ανήκει στον πατέρα του, ο οποίος ήταν πωλητής τσαγιού στο δυτικό ινδικό κρατίδιο του Γκουτζαράτ.

 

 

 

 

 

 

Ο Μόδι φορούσε το "ριγέ" κοστούμι κατά τη συνάντησή τουμε τον πρόεδρο Ομπάμα στην Ινδία, τον περασμένο μήνα.

Ο Μόδι φορούσε το "ριγέ" κοστούμι κατά τη συνάντησή τουμε τον πρόεδρο Ομπάμα στην Ινδία, τον περασμένο μήνα.

 

 

 

 

 

 

Σήμερα, το περίφημο ριγέ κοστούμι του ινδού πρωθυπουργού, έγινε πρωτοσέλιδο ακόμα μια φορά.

Και αυτό γιατί μια εταιρεία εμπορίας διαμαντιών κατέβαλε σχεδόν 700.000 δολάρια για να αποκτήσει το συγκεκριμένο κοστούμι, μετά από τριήμερη δημοπρασία για φιλανθρωπικό σκοπό, αναφέρουν οι Times της Ινδίας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας που απέκτησε το διάσημο ρούχο δήλωσε:

«Αξίζει τα λεφτά του. Η αποστολή μας ήταν να πάρουμε το κοστούμι του πρωθυπουργού Μόντι με κάθε κόστος για να συνεισφέρουμε στον φιλανθρωπικό στόχο. Χαιρόμαστε που το κοστούμι αυτό θα μείνει δικό μας».

Ο Ναρέντρα Νταμονταρντάς Μόδι είναι Ινδός πολιτικός και ο σημερινός Πρωθυπουργός της Ινδίας και πρώην Πρωθυπουργός του Γκουτζαράτ. Είναι μέλος του Κόμματος Μπαρατίγια Τζανάτα, ενώ ήταν υποψήφιος πρωθυπουργός του εκλογικού συνασπισμού Εθνική Δημοκρατική Συμμαχία στον οποίο συμμετέχει και το κόμμα του στις εκλογές του 2014, στις οποίες αναμένεται να εκλεγεί ως Πρωθυπουργός της Ινδίας.

Παρατηρήστε παρακάτω τις λεπτομέρειες από το κοστούμι του Μόδι.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis