Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:00 | 31/08/2016

Διαβάστε την ανακοίνωση που εξέδωσε εχθές το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α

 

Το  Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την, ευτυχώς, αίσια πορεία της υγείας  του Αστυνομικού - Αξιωματικού που δειλές  εγκληματικές ομάδες τον τραυμάτισαν εν ώρα καθήκοντος, εύχεται  ταχεία και πλήρη ανάρρωση στον ίδιο, εκφράζοντας παράλληλα   την αλληλεγγύη και συμπαράσταση του  στην  δοκιμαζόμενη οικογένεια του.

                Το κράτος του "εξαρχιστάν" ξαναχτύπησε, υπενθυμίζοντας με την ίδια εγκληματική τακτική του, την παρουσία του, αλλά πρωτίστως την δύναμη του.

                Εδώ και αρκετούς μήνες χτίζεται ξανά το άβατο δράσης και παρανομίας κοκουλοφόρων  εντός των συνόρων των Εξαρχείων , ενώ παράλληλα απομακρύνονται η Τάξη, ο Νόμος , η Δικαιοσύνη, ο πολιτισμός και η ελευθερία!!

                Οι ευχές για την  σύλληψη των υπαιτίων για όσα προκάλεσαν στον Διοικητή της Τροχαίας Αθηνών για να είναι ειλικρινείς, πρέπει να συνοδεύονται από πολιτικές που θα επιτρέπουν στην πολιτεία σε όλες της τις εκφάνσεις και λειτουργίες  να είναι παρούσα, μιας και  οι ίδιες ευχές συνόδευαν και τον προηγούμενο Διοικητή  Αστυνομικής υπηρεσίας , θύμα παρόμοιας επίθεσης.(12 Νοεμβρίου 2015).

                Είναι ευθύνη όλων μας η περιφρούρηση της αξίας ,της προσωπικότητας αλλά και της ζωής όλων όσων  λειτουργούν εντός της κοινωνίας υπερασπιζόμενοι ύψιστα ανθρώπινα  αγαθά , υπενθυμίζοντας ότι, οι ευθύνες δεν ανήκουν μόνο σε εκείνους που ευχόμαστε να συλληφθούν , αλλά και σε εκείνους από αποτέλεσαν "ευχής έργον " για τους καταζητούμενους !!!

Για το Δ Σ

-O-                                                 -O-
     ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                     ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΝΤΟΥΜΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ                     ΜΑΥΡΟΕΙΔΑΚΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis