Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:26 | 10/01/2020

Τρείς μεγάλες συλλήψεις αλλοδαπών έγιναν στον διεθνή αερολιμένα της Αθήνας.

Το κρεσέντο επιτυχιών στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών δεν έχει τέλος.

Την 09-01-2020 πρωινές ώρες αστυνομικοί της υπηρεσίας μας, μετά απο έλεγχο που ενήργησαν, συνέλαβαν έναν αλλοδαπό υπήκοο Μαλαισίας, ο οποίος προσπάθησε να ταξιδέψει για την Ισπανία με πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο.

Μετά απο έρευνα που ενεργήθηκε βρέθηκε στις αποσκευές του ένα πλαστό διαβατήριο με τη φωτογραφία του καθώς και μεγάλο χρηματικό ποσό.

Ο εν λόγω αλλοδαπός επίσης διαπιστώθηκε ότι είναι διεθνώς διωκόμενος απο τις Γαλλικές αρχές καθόσον συμμετείχε σε εγκληματική οργάνωση με την οποία διακινούσε αλλοδαπούς σε διάφορες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μεταξύ αυτών και της χώρας μας.

Στη συνέχεια βραδυνές ώρες της ίδιας ημέρας, αστυνομικοί της υπηρεσίας μας συνέλαβαν έναν αλλοδαπό υπήκοο Ηνωμένου Βασιλείου, ο οποίος αφίχθηκε απο το Παρίσι και μετα απο έρευνα βρέθηκαν κρυμμένα στις αποσκευές του εννέα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

Τέλος την 10-01-2020 πρωινές ώρες σε αστυνομικό έλεγχο συνελήφθη στο επίπεδο των αναχωρήσεων ένας Αλβανός υπήκοος , σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης απο τις Ελληνικές Αρχές για ληστεία. Πραγματικά τρείς μεγάλες επιτυχίες της υπηρεσίας μας, με διεθνή αντίκτυπο και μεγάλο όφελος για τη χώρα μας και τα επίπεδα ασφάλειας της.

Πλέον η Διεύθυνση Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών, έχει οργανωθεί πλήρως και οι έλεγχοι ασφαλείας που πραγματοποιούνται εκεί, βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο, με αποτέλεσμα τις συνεχείς επιτυχίες- συλλήψεις. Πολλά συγχαρητήρια στους συναδέλφους καθώς και στη διοίκηση μας.

Αναμένουμε από την φυσική και πολιτική ηγεσία την επιβράβευση των προσπαθειών μας, η οποία δεν είναι άλλη από την ενίσχυση μας με έμψυχο δυναμικό.

ΠΛΑΦΟΥΝΤΖΗΣ ΓΕΏΡΓΙΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΠΟΑΣΥ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis