Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:30 | 14/04/2019
Ένα γκράφιτι με την αμερικανική σημαία στο πλάι των φρεσκοβαμμένων αστυνομικών αυτοκινήτων έχει διχάσει μια μικρή παράκτια πόλη στη Νότια Καλιφόρνια.
 
Μερικοί άνθρωποι στο Laguna Beach πιστεύουν ότι το σχέδιο της σημαίας είναι πολύ επιθετικό, ενώ άλλοι εκπλήσσονται με αυτούς που αντιτίθενται στην αμερικανική σημαία, ανέφερε το Los Angeles Times το Σάββατο.

[custom:google-ads]

Το δημοτικό συμβούλιο θα αποφασίσει κατά την συνεδρίασή του την Τρίτη εάν θα διατηρήσει το λογότυπο ή θα επιλέξει εναλλακτική λύση.
 
Ο καλλιτέχνης Carrie Woodburn είπε σε μια συνάντηση του συμβουλίου του Μαρτίου: "Έχουμε μια τέτοια καταπληκτική κοινότητα καλλιτεχνών εδώ και σκέφτομαι ότι η αισθητική δεν αντιπροσωπεύει πραγματικά την κοινότητά μας".
 
Ωστόσο, ο πληρεξούσιος Jennifer Welsh Zeiter είπε ότι βρήκε τα αστυνομικά αυτοκίνητα "εξαιρετικά" και αμφισβήτησε αυτούς που αντιτίθεται στην έκθεση της αμερικανικής σημαίας.
 
Οι επικριτές είναι τόσο τυφλωμένοι από το μίσος τους απέναντι στον Πρόεδρο Donald Trump, δήλωσε, «που δεν μπορούν να δουν πέρα από τις τρέχουσες προκαταλήψεις τους και να συνειδητοποιήσουν ότι ένα όχημα της αστυνομίας με την αμερικανική σημαία πάνω είναι η απόλυτη αμερικανική έκφραση».
 
Το δημοτικό συμβούλιο συμφώνησε τον Φεβρουάριο να επανασχεδιάσει τα ασπρόμαυρα αυτοκίνητά σε ασπρόμαυρο με τα αστέρια και τις ρίγες καθώς και με την ύπαρξη της λέξης «αστυνομία» στις πόρτες. Το αστυνομικό τμήμα διαθέτει 11 αυτοκίνητα.
 
Η προτεινόμενη γραφική παράσταση που εγκρίθηκε ομόφωνα από το συμβούλιο τον Φεβρουάριο ήταν μια πιο αθόρυβη εκδοχή του σχεδίου που εμφανίζεται τώρα στα αυτοκίνητα.
 
Το Laguna Beach έχει περίπου 23.000 άτομα και απέχει 55 χιλιόμετρα νότια από το Λος Άντζελες.
This undated photo provided by the Laguna Beach Police Department shows their newly decorated Police SUV patrol vehicles in Laguna Beach, Calif. An American flag graphic on the side of freshly painted police cars is dividing a small coastal city in Southern California. Some people in Laguna Beach feel the flag design is too aggressive while others are astonished that anyone would object to the American flag, The Los Angeles Times reported Saturday, April 13, 2019. (Laguna Beach Police Department via AP)
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis