Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:44 | 25/03/2017

Διπλή η γιορτή σήμερα για ολόκληρο τον Ελληνισμό. Από τη μια εορτάζουμε τον Ευαγγελισμό της Yπεραγίας Θεοτόκου, την αναγγελία της χαρμόσυνης είδησης που έφερε ο Αρχάγγελος Γαβριήλ στην Παναγία, ότι μέσω αυτής θα ενσαρκωθεί ο Υιός του Θεού, όπου ξεκίνησε η σωτηρία της ανθρωπότητας, και από την άλλη, την έναρξη της Εθνικής Παλιγγενεσίας του Γένους μας. Kοινός παρονομαστής των δύο αυτών γεγονότων είναι η ανυπολόγιστη αξία τής ελευθερίας.

Κάθε χρόνο την 25η Μαρτίου τιμούμε και γιορτάζουμε τον ξεσηκωμό των υπόδουλων Ελλήνων κατά του Τούρκου δυνάστη για ελευθερία και αυτοδιάθεση. Ημερομηνία σταθμός στην ιστορία της Νεώτερης Ελλάδας, καθώς αποτέλεσε την αφετηρία, το ηρωικό ξεκίνημα του αδούλωτου λαού μας για ν' ανοίξει το δρόμο για την εθνική του αποκατάσταση.
Αντιπροσωπεία της Ένωσής μας, χθες 24-03-2017 και ώρα 12:30, συμμετείχε στον εορτασμό της «Εθνικής Επετείου 25ης Μαρτίου 1821», όπου πραγματοποιήθηκε πανηγυρική ομιλία στην αίθουσα εκδηλώσεων της Διεύθυνσης μας, από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Πειραιά και Δυτικής Αττικής.

Ως Έλληνες Αστυνομικοί δεν ξεχνάμε το χρέος μας απέναντι σ' αυτούς που μας παρέδωσαν με τη θυσία τους μια ελεύθερη πατρίδα. Ειδικά σήμερα που η χώρα βιώνει μια οικονομική, κοινωνική και ηθική κρίση το χρέος αυτό καθίσταται ακόμη πιο επιτακτικό. Ας φανούμε λοιπόν όλοι άξιοι απόγονοι των μεγάλων ηρώων και να προσηλωθούμε στις διαχρονικές αξίες του Ελληνισμού για ελευθερία, ισότητα, κοινωνική δικαιοσύνη και αλληλεγγύη.

Χρόνια πολλά σε όλους !!!

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣΗ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΛΙΟΤΣΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝΜΑΛΑΧΙΑ ΑΡΓΥΡΩ
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis