Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:44 | 22/03/2017

Αναφορά στους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους και τραυματίστηκαν στην τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο έκανε η Τερέζα Μέι στο πρώτο σχόλιό της για το περιστατικό.

«Οι σκέψεις της πρωθυπουργού και της κυβέρνησης είναι στους ανθρώπους που σκοτώθηκαν και τραυματίστηκαν σε αυτό το φρικιαστικό συμβάν, καθώς και στις οικογένειές τους», ανέφερε η ανακοίνωση της Ντάουνινγκ Στριτ.

Η Βρετανίδα πρωθυπουργός βρισκόταν στο κοινοβούλιο όταν έγινε η επίθεση και αμέσως φυγαδεύθηκε συνοδευόμενη από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ανάμεσά τους ο δράστης και ένας αστυνομικός, κατά την επίθεση στο Λονδίνο, ενώ τουλάχιστον 20 τραυματίστηκαν.  

Η Μέι ενημερώνεται διαρκώς για τις εξελίξεις και θα προεδρεύσει της συνεδρίασης της κυβερνητικής επιτροπής διαχείρισης θεμάτων ασφαλείας και κρίσεων.

«Προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι η ασφάλεια των πολιτών», δήλωσε η υπουργός Εσωτερικών της Βρετανίας, Αμπερ Ραντ. «Ο βρετανικός λαός θα επιδείξει ενότητα και θα συνεργαστεί για να ηττηθούν αυτοί που θέλουν να πλήξουν τις κοινές αξίες μας: τις αξίες της δημοκρατίας, της ανοχής και του κράτους του δικαίου», πρόσθεσε.
 

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis