Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:39 | 15/03/2021

Προτροπή στους πολίτες της Χίου να τηρήσουν τα μέτρα για την προστασία από την covid 19 απηύθυνε με μήνυμά του ο Διευθυντής Αστυνομίας Χίου, Γιώργος Κεβόπουλος, ανήμερα Καθαρής Δευτέρας, ζητώντας να αποφευχθούν φαινόμενα συνωστισμού (όπως πάρτι), που δυστυχώς παρατηρούνται αυτές τις ημέρες σε άλλες περιοχές της χώρας.

Αξίζει να αναφερθεί ότι με την έξαρση των κρουσμάτων στη Χίο, έχουν εντατικοποιηθεί και οι έλεγχοι, οι οποίοι τις δύο  τελευταίες εβδομάδες αυξήθηκαν από τους 200 - 300 ημερησίως στους 1.000.

Σήμερα, από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Χίου έχει τεθεί σε εφαρμογή ειδικό σχέδιο με περιπολικά και περιπολίες  στο νότιο τμήμα του νησιού, εκεί που τα προηγούμενα χρόνια, λόγω εθίμων, όπως ο Αγάς, και τοπικών εκδηλώσεων, δημιουργούνταν το αδιαχώρητο.

«Μπορούμε να πετάξουμε τον χαρταετό με ασφάλεια», ανέφερε ο Γιώργος Κεβόπουλος ο οποίος εστίασε στην προσπάθεια των πολιτών όλο αυτό το διάστημα για την τήρηση των περιοριστικών μέτρων, ενώ ευχαρίστησε ιδιαίτερα τους αστυνομικούς, που ακόμη και μια ημέρα σαν τη σημερινή παραμένουν στο δρόμο επιτελώντας το έργο τους.

Θύμισε ότι για τις μετακινήσεις, ανάλογα με την περίπτωση, οι πολίτες θα πρέπει να στέλνουν μήνυμα και να μην ξεχάσουν ότι και σήμερα η κυκλοφορία επιτρέπεται μέχρι τις 7 μ.μ.

 

alithia.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis