Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:59 | 16/01/2021
Ανάρτηση του κ. Θέμη Καλαμάτα στο facebook:
 
Το δικό μου μήνυμα.
 
Ολόκληρη η Ελληνική Κοινωνία ζητά σύσσωμη απ την Δικαιοσύνη τις αυστηρότερες ποινές για τους δύο δράστες της αποτρόπαιας επίθεσης κατά του Σταθμάρχη αλλά και κατά του Ειδικού Φρουρού για την υπόθαλψη που παρείχε σε αυτούς. ( αν βέβαια επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ και η είδηση με την Ολοκλήρωση της Ποινικής Δικογραφίας που είναι το ασφαλέστερο τεκμήριο στα χέρια του Εισαγγελέα).
 
Ολόκληρη η Ελληνική Κοινωνία στάθηκε απ την αρχή στο πλευρό του Σταθμάρχη ο οποίος έζησε εναν πραγματικό εφιάλτη και του ευχόμαστε γρήγορη αποκατάσταση ψυχής και σώματος για ότι υπέστη.
 
Συγχαρητήρια στην Ελληνικη Αστυνομία για την γρήγορη εξιχνίαση του Εγκλήματος και ένα τεράστιο μπράβο σε όσους εργάστηκαν στην συγκεκριμένη υπόθεση.
Η εξιχνίαση αυτή ας αποτελέσει μια εγγύηση ότι η Αστυνομία κάνει πάντα την δουλειά της αταλάντευτα και υπεύθυνα και δικαιώνεται για μια ακόμη φορά όπως όλοι περιμέναμε.
 
Να είστε όλοι καλά και να λάμψει η Δικαιοσύνη δια της αλήθειας και σ αυτή την ζοφερή υπόθεση για να ανακουφιστεί η Ελληνική Κοινωνία ότι ΝΑΙ υπάρχει Κράτος Δικαίου, υπάρχει Αστυνομία, υπάρχει Δικαιοσύνη.
 
Σας ευχαριστώ.
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis