Το μήνυμα του Περιφερειακού Διοικητή Πυροσβεστικής Δυτικής Ελλάδας

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΦΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ
Το μήνυμα του Περιφερειακού Διοικητή Πυροσβεστικής Δυτικής Ελλάδας

Χαρακτηρίστηκε ως μια από τις δύσκολες δασικές πυρκαγιές με τον κίνδυνο ανθρώπινων ζωών να είναι παραπάνω από ορατός, ο λογος για την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το μεσεημέρι της περασμένης Τρίτης στο προστατευόμενο δάσος της Στροφυλιάς στην περιοχή Κουνουπέλι Ηλείας.

Τουλάχιστον 90 πυροσβέστες με 35 οχήματα, μετείχαν στο έργο της κατάσβεσης επίγεια, έχοντας τη συνδρομή των ενάεριων πυροσβεστικών δυνάμεων.  

Ο έμπειρος Περιφερειακός Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσίων Δυτικής Ελλάδας Ευθύμιος Γεωργακόπουλος, λίγες ώρες μετά και την επίσημα ανακοίνωση της πλήρους κατάσβεσης της πυρκαγιάς, με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, αναφέρθηκε στην αυταπάρνηση και το ζήλο των συναδέλφων του, εκφράζοντας τους ένα μεγάλο ευχαριστώ!

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ ΦΒ:

"Μετά από την επιτυχημένη κατάσβεση της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε στο δάσος της Στροφυλιάς, οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συναδέλφους πυροσβέστες, που με αυταπάρνηση και ζήλο αγωνίστηκαν ώστε σε σύντομο χρονικό διάστημα να πετύχουμε να καταστείλουμε την αδηφάγα πύρινη λαίλαπα! Ώρες περισυλλογής στο πυροφυλάκιο του Κουνουπελίου αγναντεύοντας το Ιόνιο Πέλαγος, που μου φέρνει τόσες θύμησες στο νου!".

56384978_2014285032207874_5315140075976130560_n.jpg

tempo24.news