Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:48 | 25/08/2020

Ζώντας σε μια από τις «θερμότερες» γωνιές της γης, με προκλητικούς και θρασύτατους γείτονες, απαιτούνται συνεχώς εγρήγορση και ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις που απολαμβάνουν την απεριόριστη εκτίμηση της ελληνικής κοινωνίας.

Μιας κοινωνίας που κατανοεί από τον μικρότερο ως τον μεγαλύτερο, την αποστολή και το έργο των ένστολων. Τόσο στην Ειρήνη όσο και στον Πόλεμο.

Ένα έργο που αναπαριστάται ξεκάθαρα, μπροστά στα μάτια των μικρών παιδιών, στο μοναδικής θεματολογίας βιβλίο της Χρυσάνθης Νιάκα που πρόσφατα κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις «ΓΡΑΦΗΜΑ», με την εξαιρετική εικονογράφηση του Φώτη Παπαστεφάνου.

Αυτό το βιβλίο εμπνέει μικρούς και μεγάλους καθώς στις σελίδες του προβάλλονται με άριστο τρόπο, μέσα από τα μάτια ενός παιδιού, το έργο των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας και το αίσθημα εθνικής ασφάλειας που παρέχουν, επικεντρώνοντας παράλληλα και στην πολυεπίπεδη κοινωνική τους προσφορά!

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ

Η Χρυσάνθη Νιάκα γεννήθηκε στο Κρόκιο Μαγνησίας. Σπούδασε Νοσηλευτική στη Σχολή Αξιωματικών Νοσηλευτικής και στη συνέχεια εργάστηκε ως Αξιωματικός Νοσηλεύτρια στα Στρατιωτικά Νοσοκομεία των Αθηνών και της Λάρισας. Είναι κάτοχος πτυχίου στη «Διοίκηση Επιχειρήσεων» του ΑΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ και μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών της Ιατρικής Σχολής Θεσσαλίας στην «Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας».

Επί σειρά ετών είναι Διευθύντρια του Βρεφονηπιακού Σταθμού Λάρισας της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ/EU-OHQ και πρόσφατα φοιτήτρια του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.  Στην προσωπική της ζωή είναι έγγαμη και μητέρα δύο παιδιών.

larissapress.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis