Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:18 | 23/09/2019

Με δεδομένο ότι στις επικείμενες έκτακτες μεταθέσεις, είδαμε ότι εκτός Αττικής και Θεσσαλονίκης σε όλη την υπόλοιπη Επικράτεια δεν μετακινειθηκε κανένας συνάδερφος!

Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι αν κ σαν συνδικαλιστική παράταξη θεωρούμε ότι ο θεσμός του συνδικαλισμού όπως δεν πρέπει να μετέχει σε πολιτικές παραταξεις! έτσι δεν πρέπει να προσπαθεί να μετέχει κ σε επιχειρησιακούς σχεδιασμούς θεσμικών οργάνων!

Όμως σαν αστυνομικοί, συνάδερφοι κ υποστηριχτές του αγωνιστικού συνδικαλιστικού κινήματος δεν μπορεί να μην θλιβομαστε για τα χαμένα όνειρα κ ευκαιρίες τόσων συναδερφων που αν κ είχαν μόρια κ προϋποθέσεις κ ήταν ακόμη κ πρώτοι στη σειρά για την μετακίνηση στον τόπο συμφερόντων τους δεν είχαν την ευκαιρία να οργανώσουν τη ζωή τους!

Τον οικογενειακό τους προγραμματισμο, αλλά κ την ευκαιρία να καλύψουν κενές οργανικές θέσεις ακόμη κ σε υποστελεχωμένες υπηρεσιες!

Επειδή Ελλάδα δεν είναι μόνο Αθήνα κ Θεσσαλονίκη, επειδή σε πολλές Διεύθυνσεις υπάρχει πρόβλημα με την κάλυψη θέσεων κ υπηρεσιών σε συνδιασμό κ με την χορήγηση των προβλεπόμενων ημερήσιων αναπαύσεως.. θεωρούμε ότι πρέπει να υπάρξει προσπάθεια διόρθωσης αυτής της εμπλοκής ώστε άνθρωποι που υπηρέτησαν σε νησιά προκειμένου να μαζέψουν μόρια, αστυνομικοί που έστειλαν συζηγους με παιδιά σε τόπους συμφερόντων προκειμένου να αποδεχτούν προσλήψεις σε διάφορες θέσεις δημοσίου ή ιδιωτικού τομέα, επειδή γνώριζαν ότι ήταν ακόμη κ πρώτοι ή δεύτεροι εντουτης δεν άνοιξε πρωτοφανως ούτε μια θέση!

Εκεί είναι το πεδίο αγώνα κάθε συνδικαλιστικής παράταξης κ φορέα αφού εμπλέκονται κ εργασιακά δίκαια!ώστε κ αυτοί που έμειναν πίσω να δικαιοθουν κ αυτοί που υπηρετούν ήδη σε υπηρεσίες όπου δύσκολα βγαίνουν οι βάρδιες λόγω υποστελέχωσης κ δίνονται αναπαυσεις άδειες κτλ όπως προβλέπονται! αμφότεροι να δικαιοθουν.

Εμείς σαν ελευθερη, συντεταγμένη κ δημοκρατική φωνή, θα είμαστε δίπλα τους κ θα καλέσουμε κάθε υπηρεσιακό κ συνδικαλιστικό παραγοντα να πράξει το ιδιο με αίσθημα ευθύνης σε συστρατευση αποδεικνύοντας έκαστος το ειδικό του βάρος!

ΔΥ.Α.Β.Α 

Για την εκτελεστική γραμματεία! 

- Ο - Επικεφαλής

Αποστολοπουλος Δημήτριος υ/φ αντιπρόσωπος ΠΟΑΣΥ 2019

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis