Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:44 | 07/06/2016

Τον «δράκο με το ποδήλατο» στην Δραπετσώνα «έπιασε» η Αστυνομία, με τον 46χρονο Αλβανό να «προδίδεται» από την κραυγή ενός κοριτσιού.

Ο δράστης συνήθιζε να πηγαίνει έξω από σχολεία και να πιάνει κουβέντα σε μικρά κορίτσια προφασιζόμενος ότι γνωρίζει τους γονείς τους, ότι είχε συστηθεί μαζί τους και ότι είχε κάνει κάποια εργασία σπίτι τους. Παράλληλα, τα χάιδευε και τα φιλούσε... «Δεν θυμάσαι που είχα έρθει σπίτι σου και μιλούσα με τον μπαμπά» φέρεται πως έλεγε ο 46χρονος που με αυτό τον τρόπο κατάφερνε να παρασέρνει τις μαθήτριες, να τις οδηγεί σε απόμερο σημείο και εκεί να τις παρενοχλεί σεξουαλικά.

Ομως την Τρίτη «προδόθηκε» και ένα μοιραίο λάθος του έφερε την σύλληψη. Στον Αγιο Παντελεήμονα στην Δραπετσώνα, ο 46χρονος πλησίασε τρία ανήλικα κοριτσάκια. Στο ένα μίλησε για το σκυλάκι που κρατούσε και ρώτησε τι ράτσα είναι και λίγα λεπτά μετά παρέσυρε ένα άλλο σε απόμερο μέρος.

Εκείνη την στιγμή το κοριτσάκι όταν προσπάθησε να ασελγήσει πάνω του ο δράστης, φώναξε δυνατά «άσε με, παράτα με». Τότε ένας κάτοικος που ήταν αυτόπτης μάρτυρας ακολούθησε τον δράστη με το μηχανάκι του και παράλληλα ενημέρωσε την ομάδα ΔΙΑΣ. Τους καθοδηγούσε από το κινητό τηλέφωνο για το πού κινείται ο δράστης. Λίγο μετά ώστόσο, ξαφνικά χάθηκε ο «δράκος» μπαίνοντας σε μια πυιλωτή πολυκατοικίας.

Λίγα λεπτά αργότερα, βγήκε από την είσοδο της πολυκατοικίας και επιχείρησε να πλησιάσει ένα ακόμη μικρό κορίτσι. Εκεί, στην συμβολή των οδών Χατζοπούλου και Καπετανίδου συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

Ο δράστης είναι ψηλός, φορούσε λευκό μπλουζάκι και τζιν και χρησιμοποιούσε δύο ποδήλατα. Ένα μαύρο και ένα κόκκινο mountain.

Μέχρι στιγμής, εξιχνιάσθηκαν υποθέσεις σεξουαλικής παρενόχλησης σε βάρος είκοσι επτά (27) ανήλικων μαθητριών, η συντριπτική πλειονότητα των οποίων τον αναγνώρισαν ανεπιφύλακτα, σε περιοχές της Βορειοανατολικής Αττικής, της Δυτικής Αττικής και του Πειραιά.

Ο «δράκος με το ποδήλατο» θα οδηγηθεί την Τρίτη στον Ανακριτή, ενώ ο ίδιος στην απολογία απλά υποστήριξε: «Εκανα λάθος».



iefimerida.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis