Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:44 | 06/01/2018

Νέα δεδομένα προκύπτουν στην έρευνα της αστυνομίας που προσπαθεί να λύσει τον γρίφο με τον θάνατο του ζευγαριού στην βίλα στην Κεφαλονιά.

Οι τελευταίες πληροφορίες, που αναμεταδόθηκαν και στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ, αναφέρουν πως ο 30χρονος Γερμανός είχε επικοινωνία με την πρώην σύζυγό του λίγο πριν τον θάνατό του.

Συγκεκριμένα, φέρεται να της άφησε ηχητικό μήνυμα στο οποίο της ανακοίνωνε ότι έχει αποφασίσει να βάλει τέλος στη ζωή του. Την ευχαρίστησε επίσης για όσα έζησαν μαζί και την καλεί να ζήσει τη ζωή της.

[custom:google-ads]

Έρευνες γίνονται την ίδια ώρα και στη Βουλγαρία, από όπου και καταγόταν η 23χρονη που βρέθηκε νεκρή μέσα στην ενοικιαζόμενη βίλα.

Η υπόθεση έχει προκαλέσει πολλά ερωτήματα στους αστυνομικούς, για τις συνθήκες υπό τις οποίες κατέληξαν οι δύο νέοι. Τα σατανιστικά σύμβολα που βρέθηκαν στο χώρο, όπως μενταγιόν και πεντάλφα, μαρτυρούν υπόνοιες για σχέσεις των δύο νέων με σατανιστικές τελετές.

Η αστυνομία απέκλεισε από την αρχή σχεδόν το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας αποκλείστηκε από την έρευνα, καθώς στο σπίτι δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης, ούτε διαπιστώθηκε παρουσία τρίτου προσώπου στον χώρο. Οι έρευνες που ακολούθησαν προσανατολίζονταν στο ενδεχόμενο της διπλής αυτοκτονίας, κάτι που επιβεβαιώθηκε και από τα ευρήματα της νεκροτομής.

Η ιατροδικαστής Πατρών, Αγγελική Τσιόλα, τόνισε χθες πως εικάζεται ότι το συμβάν ξεκίνησε ως αυτοτραυματισμός που κατέληξε στον θάνατο της 23χρονης και στην αυτοκτονία του 30χρονου.

«Ξεκίνησε πιθανότατα ως αυτοτραυματισμός και των δύο, καθώς υπάρχουν τα στοιχεία που δείχνουν ότι προσπαθούν μόνοι τους να το κάνουν. Επειδή πρόκειται για αγγεία, αν αυτό "στραβώσει" για οποιοδήποτε λόγο, ο θάνατος μπορεί να επέλθει οποιαδήποτε στιγμή», είπε στην εφημερίδα «Πατρίς» η κ. Τσιόλα και πρόσθεσε ότι ο 30χρονος αντιλήφθηκε πιθανότατα την αρνητική εξέλιξη στο τραύμα της 23χρονης και προσπάθησε να προλάβει τον θάνατό της.

newsbeast.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis