Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:57 | 01/11/2018

Η εμπλοκή που παρουσίασε το Kalashnikov, αποδείχτηκε σωτήρια για τον 37χρονο άνδρα που το βράδυ της Τρίτης δέχτηκε τα πυρά αγνώστων στην Ακτή Κονδύλη 4, στον Πειραιά.

[custom:google-ads]

Πιο συγκεκριμένα, ο δράστης της απόπειρας δολοφονίας πρόλαβε να ρίξει μόλις τέσσερις σφαίρες στο θύμα, καθώς το πολεμικό τυφέκιο παρουσίασε πρόβλημα και σταμάτησε να πυροβολεί.

Κάπως έτσι, το λευκό βαν έφυγε από το σημείο αφήνοντας αιμόφυρτο, αλλά ζωντανό τον 37χρονο ο οποίος χαρακτηρίζεται ως ένα από τα πιο «βαριά» ονόματα της αθηναϊκής νύχτας.

Μίας αθηναϊκής νύχτας, που αλλάζει πλέον μετά το μεγάλο ξεκαθάρισμα που ξεκίνησε τη δολοφονία του capi di capi, Βασίλη Στεφανάκου, στο Χαϊδάρι. 

Το βαν που χρησιμοποίησαν οι επίδοξοι εκτελεστές του 37χρονου, ήταν κλεμμένο πρόσφατα από την περιοχή των Αμπελοκήπων και έφερε πλαστές πινακίδες που αντιστοιχούσαν σε όχημα ιδίου τύπου και χρώματος.

Το θύμα της επίθεσης, με δική του απόφαση, μεταφέρθηκε από το «Τζάνειο» σε ιδιωτικό θεραπευτήριο των νοτίων προαστίων, έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή του.

Να σημειώσουμε, τέλος, ότι σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία καθώς κατείχε παράνομα πιστόλι, το οποίο βρέθηκε μέσα στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου του.

Πηγή:  reader.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis