Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:08 | 27/03/2020
Η Veritone Inc., δημιουργός του πρώτου παγκόσμιου λειτουργικού συστήματος για την τεχνητή νοημοσύνη (AI), aiWARE, προσφέρει στις υπηρεσίες επιβολής του νόμου έξι μήνες δωρεάν πρόσβαση στο λογισμικό αναγνώρισης Veritone IDentify.

[custom:google-ads]

Η Veritone δεσμεύεται να βοηθήσει τη αστυνομικό σώμα στο έργο της κατά τη δύσκολη αυτή περίοδο.
 
Ο κορωναϊός (COVID-19) έχει επηρεάσει αρνητικά πολλές κοινότητες ανά τον κόσμο. Σε τοπικό επίπεδο, είναι ζωτικής σημασίας η αστυνομία να παραμείνει αποτελεσματική, κάτι ιδιαίτερα δύσκολο καθώς πολλοί αστυνομικοί ως πρώτοι ανταποκριτές σε περιπτώσεις κρουσμάτων έχουν εκτεθεί  στον ιό Coronavirus. Η αστυνομία καλείται να εργαστεί περισσότερες ώρες με μειωμένο εργατικό δυναμικό, όπως ανέφερε η εταιρεία σε πρόσφατη δήλωση της.
 
Με βάση αυτό, η Veritone αποφάσισε να παρέχει δωρεάν πρόσβαση στο λογισμικό αναγνώρισης, Veritone IDentify, για έξι μήνες. Οι αστυνομικές υπηρεσίες θα μπορούν να χρησιμοποιούν την εφαρμογή που είναι βασισμένη στην τεχνολογία AI για να διατηρήσουν τις κοινότητές τους ασφαλείς μέσα σε αυτήν την δύσκολη περίοδο που διανύουμε, λέει η Veritone. Η προσφορά περιλαμβάνει εκτός του λογισμικού και την εκπαίδευση χρηστών.
Η Veritone IDentify με αυτόν τον τρόπο θα βοηθήσει την αστυνομία να εντοπίζει γρηγορότερα τους ύποπτους της μεταξύ των γνωστών παραβατών.
 
Πρόκειται για ένα λειτουργικό σύστημα βασισμένο στο AI που μετατρέπει τις ύποπτες πληροφορίες σε αναζητήσιμα δεδομένα σε πραγματικά γρήγορο χρόνο. Αυτό ανοίγει νέες ευκαιρίες στις υπηρεσίες επιβολής του νόμου να αξιοποιήσουν τις πολύτιμες γνωστές βάσεις δεδομένων των παραβατών ανά τον κόσμο.
 
Για να μάθετε περισσότερα, επισκεφθείτε το Veritone.com.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Καινούργιο εργαλείο για την αστυνομία των ΗΠΑ: Ένας πύργος κινητής παρακολούθησης ανθεκτικός σε σφαίρες

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis