Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:09 | 10/09/2015

Η αντιπαράθεση για τα μάτια μιας όμορφης κοπέλας ήταν αυτή που  αποτέλεσε την αφορμή για το νέο περιστατικό βίαιης απομάκρυνσης και ξυλοδαρμού, των δύο θαμώνων σε μπαρ στο Κορυδαλλό.

Η υπόθεση που έχει κάποια κοινά χαρακτηριστικά με αυτή της Μυκόνου και τον σοβαρό ξυλοδαρμό του 31χρονου άνδρα από την Κύπρο, εξελίχθηκε στις 03:40 χθες τα ξημερώματα, στην Πλ. Ελευθερίας, σε γνωστό μπαρ της περιοχής.

Σύμφωνα με αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., δύο από τους θαμώνες μετά από επεισόδιο που εξελίχθηκε στο εσωτερικό του καταστήματος, ξυλοκοπήθηκαν άγρια από δύο εύσωμους άνδρες, οι οποίοι μετά το περιστατικό εξαφανίστηκαν και αναζητούνται. Τα δύο θύματα διασκέδαζαν στο κατάστημα καταναλώνοντας αλκοόλ όταν το «πείραγμα» μιας κοπέλας,  σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, δημιούργησε την  ένταση με άλλα άτομα.

Τότε παρενέβησαν οι δύο δράστες, οι οποίοι αφού τους έβγαλαν έξω τους ξυλοκόπησαν άγρια. Άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν τον υπεύθυνο του καταστήματος, ο οποίος δήλωσε πως δεν γνωρίζει τους δύο δράστες, ενώ οι αστυνομικοί ερευνούν αν υπήρχε σχέση εργασίας μαζί τους.  

 

 

 

 

Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Τζάνειο Νοσοκομείο, με ρινικό κάταγμα ο ένας και πολλαπλές κακώσεις κεφαλιού και σώματος ο δεύτερος, οι οποίοι μετά την παροχή πρώτων βοηθειών βγήκαν από το νοσοκομείο με δική τους ευθύνη.

Ο ένας, σύμφωνα με αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., δεν επιθυμούσε να υποβάλλει μήνυση, ενώ ο δεύτερος αναζητήθηκε στην κατοικία του για τη λήψη κατάθεσης χωρίς όμως να βρίσκεται εκεί.

 

thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis