Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:06 | 26/11/2016

Ο Διευθύνων Σύμβουλος  της ΕΚΟ Κύπρου, Γιώργος Γρηγοράς, δήλωσε πως «Εμείς στην ΕΚΟ πιστεύουμε στην εκπαίδευση των μελλοντικών οδηγών. Πιστεύουμε ότι όταν το παιχνίδι γίνεται μάθημα, και η διασκέδαση δημιουργεί οδική συνείδηση, θα φτάσουμε στο ευτυχές αποτέλεσμα συνειδητοποιημένων οδηγών. Και ναι, είναι καθήκον μας, η δημιουργία ασφαλούς οδικού περιβάλλοντος για τη χώρα μας.»
 
Από την πλευρά του ο Χριστάκης Μαυρής, Βοηθός Αρχηγός Εκπαίδευσης Αστυνομίας  δήλωσε πως «Θα μπορεί να εφαρμοστεί και στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, ως ένα νέο εκπαιδευτικό εργαλείο το οποίο θα αξιοποιείται για το μάθημα της κυκλοφοριακής αγωγής.»

Στόχος της διαδραστικής εφαρμογής είναι η ευαισθητοποίηση των νέων για την οδική ασφάλεια, αφού τα τροχαία δυστυχήματα αποτελούν μείζον κοινωνικό ζήτημα, με εβδομήντα ανθρώπους καθημερινά στην Ευρωπαϊκής  Ένωσης να αφήνουν την πνοή τους στην άσφαλτο και τριακόσιους εβδομήντα να τραυματίζονται. Μέσα στην εφαρμογή, ο παίχτης, θα πρέπει να υπακούει συγκεκριμένες οδηγίες και να λαμβάνει υπόψη όλους τους παράγοντες που μπορεί να επηρεάσουν στην κίνησή του, είτε είναι οδηγός, είτε είναι επιβάτης, πεζός, ποδηλάτης ή μοτοσικλετιστής.

Το Road Challenges, επίσης, θα ανακηρύσσει πολλούς νικητές κάθε μήνα, με βάση τους βαθμούς που θα συγκεντρώνουν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, βραβεύοντάς τους με δώρα όπως ποδήλατα και tablet

www.ant1iwo.com

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis