Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:30 | 05/03/2019

Οι συνεργάτες της προηγούμενης φυσικής ηγεσίας, που επειδή έκαναν τα ρουσφετάκια τους, άφησαν αναίμακτα να περάσει ένα μισθολόγιο κόλαφος που έριξε στον Καιάδα τους χαμηλόβαθμος Αστυνομικούς.

Αυτοί οι σφουγγοκωλάριοι της προηγούμενης πολιτικής ηγεσίας, οι οποίοι δεν διαπραγματεύτηκαν τίποτα, προκειμένου να συνεχίσουν να κάνουν ανενόχλητα ρουσφέτια και μεταθέσεις… συντηρώντας τον πελατειακό συνδικαλισμό.

[custom:google-ads]

Αυτοί που άφηναν αδιαμαρτύρητα και στοχευμένα να περνούν υπερωκεάνια και στύλωσαν τάχαμ τα πόδια τους σε βαρκούλες που αρμενίζουν, έρχονται τώρα να μιλήσουν για παρασυνδικαλισμό και δούρειους ίππους.

Έχουν άραγε αντιληφθεί τι μεγάλη ευθύνη έχουν απέναντι στους συναδέλφους μας;

Απ’ ότι φαίνεται δεν έχουν καταλάβει ότι, αυτοί είναι οι μόνοι υπεύθυνοι, καθώς και όλοι όσοι στηρίζουν και υποστηρίζουν αυτό το τέλμα του συνδικαλιστικού μας κινήματος.

Είναι αυτοί οι συνδικαλιστές που ενώ είναι μουγκοί στα διοικητικά συμβούλια, αντιθέτως είναι λαλίστατοι στα «facebook» και τις ανακοινώσεις.

Είναι αυτοί που χάνουν από τα χέρια τους βαλσαμωμένο πουλί. Μιλάνε για αγώνα ,ενώ ο μόνος αγώνας που έκαναν, ήταν να έχουν καλές σχέσεις με τις ηγεσίες, προκειμένου να κάνουν τα ρουσφετάκια τους και όταν αυτό δεν το καταφέρνουν, παριστάνουν ότι αγωνίζονται!

Είναι αυτοί που σκοτώνουν το κουνούπι και χαϊδεύουν το δεινόσαυρο.

Όσο και να προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις, γνωρίζουμε πλέον και οι ίδιοι ότι δεν μπορούν πλέον να πείσουν κανέναν.

Το μισθολόγιο, το βαθμολόγιο, το επικίνδυνο της εργασίας, η καταδυνάστευση του ωραρίου εργασίας των Αστυνομικών καθημερινά και άλλα χίλια δυο άλλα προβλήματα, θα είναι εδώ για να μας θυμίζουν την ανικανότητά τους.

Αλλά αγαπητοί Συνάδελφοι, όπως πάντα συμβαίνει στους ματαιόδοξους και αυτάρεσκους ανθρώπους, χωρίς ουσία και ικανότητα,

πάντα φταίνε όλοι οι άλλοι!!!

Κι ας στοίχισαν έως τώρα, τουλάχιστον 200 ευρώ στο μισθό και το 10% της σύνταξής, σε κάθε συνάδελφο …

ΕΝΑ-ΜΠΡΟΣΤΑ

enathess.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis