Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:44 | 13/03/2019

Στο παρασκήνιο που προηγήθηκε της δολοφονίας του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου αναφέρθηκε ο φερόμενος ως πρωταγωνιστής στην υπόθεση της Energa, επιχειρηματίας Αριστείδης Φλώρος, καταθέτοντας ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.

Με τη μαρτυρία του ο επιχειρηματίας συνέδεσε την υπόθεση της δολοφονίας του γνωστού ποινικολόγου με τις απειλές και τον εκβιασμό που, όπως λέει, δέχτηκε το καλοκαίρι του 2017 ενώ ήταν στη φυλακή. Ο επιχειρηματίας ισχυρίστηκε πως ενώ βρισκόταν τον Ιούνιο του 2017 στο γραφείο του αρχιφύλακα του Ψυχιατρείου Κορυδαλλού, υπαρχιφύλακας του μετέφερε ότι ο φερόμενος ως ηθικός αυτουργός στη δολοφονία Ζαφειρόπουλου, τηλεφώνησε και απείλησε πως θα κάνει κακό στην οικογένεια του, αν δεν του δώσει 5 εκατομμύρια ευρώ.

[custom:google-ads]

Αν και ο επιχειρηματίας ισχυρίστηκε ότι δεν είχε γνωρίσει στις φυλακές του τρεις Αλβανούς κατηγορούμενους στην υπόθεση αναφέρθηκε σε συνάντηση η οποία του μεταφέρθηκε εκείνο το καλοκαίρι μεταξύ του δικηγόρου του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου και δυο ακόμη δικηγόρων.

Σύμφωνα με τον Αριστείδη Φλώρο, οι δύο δικηγόροι ζήτησαν από τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο να του μεταφέρει ότι του ζητούν 2 εκατομμύρια ευρώ για να μην παραστεί ως πολιτική αγωγή ο δικηγόρος Γ. Αντωνόπουλος στη δίκη για την απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του και να αποσύρουν τις καταθέσεις τους δύο Αλβανοί κατηγορούμενοι ως φυσικοί αυτουργοί.

«Εμείς ελέγχουμε τους Αλβανούς στις φυλακές, δώσε τα λεφτά και θα φροντίσουμε να αλλάξουμε τις καταθέσεις τους» φέρεται να είπε ο ένας από τους δικηγόρους. Ο επιχειρηματίας κατέθεσε πως ο νομικός παραστάτης και φίλος του Μιχάλης Ζαφειρόπουλος τον συμβούλευσε, τότε, να ενημερώσει για τις απειλές την οικογένεια του και να μην πληρώσει μιας και ήταν αθώος.

newsbeast.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis