Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:37 | 29/11/2018

Η ιταλική αστυνομία απέκτησε ένα νέο Peugeot 308 GTi, το οποίο εντάχθηκε στο σώμα και θα συμβάλει στη διατήρηση της τάξης και την υπεράσπιση του νόμου. 

[custom:google-ads]

Ακόμη ένα νέο αυτοκίνητο για την ιταλική αστυνομία.

Πρόκειται για το Peugeot 308 GTi, την ισχυρότερη έκδοση του γαλλικού μικρομεσαίου μοντέλου που έχει κατασκευαστεί με γνώμονα την οδηγική απόλαυση και την ευχαρίστηση, το σώμα των καραμπινιέρων όμως δεν το διάλεξε για αυτό, αλλά για τους 272 ίππους που έχει κάτω από το καπό του, οι οποίοι θα βοηθήσουν στη σωστή περιπολία της Ρώμης. 

Έχει τα χαρακτηριστικά χρώματα του σώματος, φάρο και όσα χρειάζεται για να γίνει ένα περιπολικό. Ξεχωρίζει από τις μεγάλες ζάντες αλουμινίου, το επιθετικό body kit, τα εντυπωσιακά LED φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω και βέβαια, από την ισχύ του. Οι 272 ίπποι παράγονται από ένα σύνολο των μόλις 1.6 λίτρων, που λειτουργεί με καύσιμο τη βενζίνη και έχει τέσσερις κυλίνδρους, με ένα τούρμπο. Το 308 GTi έχει και μηχανικό μπλοκέ διαφορικό στον εμπρός άξονα, οπότε οι καραμπινιέροι θα είναι ταχύτατοι και στις στροφές, λόγω της σωστής διαχείρισης της ισχύος. 

http://www.gazzetta.gr/sites/default/files/styles/gallery/public/pug3_0.jpg?itok=OGiKQXZ5

http://www.gazzetta.gr/sites/default/files/pug6.jpg

Πηγή:  gazzetta.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis