Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:39 | 24/01/2019

Η Standard Manufacturing έχει κυκλοφορήσει ένα μάλλον περίεργο περίστροφο με το όνομα S333 Volleyfire. Αυτό το περίστροφο έχει δύο κάννες τη μια δίπλα στην άλλη και ρίχνει ταυτόχρονα δύο σφαίρες .22 WMR με κάθε τράβηγμα της σκανδάλης, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να αδειάσει τον οκτάσφαιρο κύλινδρο του με τέσσερα βολές.


 

Ένα άλλο ασυνήθιστο χαρακτηριστικό αυτού του περιστρόφου είναι η απουσία πλήρους υποφυλακτήρα σκανδάλης. Όπως μπορείτε να δείτε, έχει ένα είδος μπροστινού υποφυλακτήρα σκανδάλης, αλλά δεν υπάρχει τίποτα στο κάτω τμήμα. Η σκανδάλη λειτουργεί μόνο με διπλή ενέργεια και είναι προφανώς σχεδιασμένη για να τραβιέται με δύο δάχτυλα. Το όπλο δεν διαθέτει χειροκίνητη ασφάλεια, αλλά υπάρχει ασφάλεια τύπου Glock.

Standard Manufacturing S333 VOLLEYFIRE Double Barrel Revolver (2)
Στην παραπάνω εικόνα, μπορούμε να δούμε ότι το περίστροφο έχει έναν κύλινδρο που εξέρχεται στο πλάι και ένα μάνδαλο απελευθέρωσης που βρίσκεται στην αριστερή του πλευρά. Φαίνονται επίσης τα αρκετά μεγάλα σιδερένια σκοπευτικά. Οι κάννες και ο κύλινδρος  είναι κατασκευασμένα από χάλυβα. Το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο 7075 και διαθέτει μαύρο ανοδιωμένο φινίρισμα. Η λαβή είναι πολυμερική. Οι κάννες αυτού του όπλου είναι αρκετά μικρές (περίπου 32mm). Το συνολικό βάρος του S333 Volleyfire είναι 510 γραμμάρια.

[custom:google-ads]

Standard Manufacturing S333 VOLLEYFIRE Double Barrel Revolver (3)

Το περίστροφο S333 Volleyfire παρουσιάζεται στον ιστότοπο της Standard Manufacturing σε προτεινόμενη τιμή λιανικής $ 369.

Πολύ ασυνήθιστο όπλο, έτσι δεν είναι; Αν και μάλλον δύο σφαίρες ανά τράβηγμα δεν θα δώσουν κάποιο σημαντικό πλεονέκτημα σε ένα αμυντικό σενάριο. Μπορεί, επίσης, δύο σφαίρες να είναι καλύτερες από μία, ωστόσο, αυτό περιορίζει τις βολές που έχετε διαθέσιμες. Τέλος ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι η εταιρεία προτείνει να χρησιμοποιούνται διαφορετικοί τύποι πυρομαχικών σε κάθε κάννη ώστε να αυξάνεται η ισχύς πυρός του περιστρόφου.
Πηγή:thefirearmblog.com

Επιμέλεια μετάφρασης Policenet.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis