Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:59 | 23/11/2019

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Χανίων συγχαίρει δημόσια το Διοικητή, τους αξιωματικούς και το λοιπό προσωπικό του Αστυνομικού Τμήματος Κισάμου.

  Συνελήφθη, την Πέμπτη, σε περιοχή του Δήμου Κισάμου, ένας 44χρονος κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

  Ειδικότερα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κισάμου, πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του 44χρονου, κατά την διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 28 γραμμάρια κάνναβης, μικροποσότητα ηρωίνης και ναρκωτικά δισκία για τα οποία στερείτο την από τον νόμο απαιτούμενη ιατρική συνταγή.

   Το προσωπικό του Α.Τ. Κισάμου αξίζει τα συγχαρητήριά μας γιατί αποδεικνύει καθημερινά πως μία μικρή επαρχιακή Υπηρεσία, μπορεί να έχει επιτυχίες στο αστυνομικό της έργο, εμπεδώνοντας το αίσθημα ασφάλειας στους κατοίκους της Κισάμου. Πάντα παράλληλα με τις καθημερινές περιπολίες και τα συμβάντα απλά και περίπλοκα που επιλαμβάνονται οι συνάδελφοί μας, τις μεταγωγές κρατουμένων, τους εγκλεισμούς ψυχικά ασθενών, τις επιδόσεις δικογράφων, τις επιδόσεις παραγγελιών Στρατολογικών εγγράφων, τις επιδόσεις εν γένει δικογράφων, τις πάσης φύσεως συνδρομές σε οποιαδήποτε Υπηρεσία επιχειρεί στην περιοχή…

   Τα κάνετε όλα και συμφέρετε BlackPoliceFriday…  

          

                                            Για το Δ.Σ.

Ο

Πρόεδρος

 

ΞΑΝΘΟΥΔΑΚΗΣ Νικόλαος

6985777131

 

 

 

Ο

Γενικός Γραμματέας

 

ΣΕΛΗΝΙΩΤΑΚΗΣ Στυλιανός

6972871787

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis