Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:14 | 18/04/2017

Υπό έρευνα από τις στρατιωτικές αρχές είναι ένας διακεκριμένος πεζοναύτης των ΗΠΑ, αφού όπως προέκυψε, έπαιζε παράλληλα και σε ταινίες πορνό, έχοντας αρκετές συμμετοχές με παρτενέρ την πορνοστάρ σύζυγό του αλλά και άλλες γυναίκες.

AdTech Ad

Ο Joseph John Schmidt III γνωστός και ως Jay Voom, είναι επικεφαλής τμήματος των πεζοναυτών του πολεμικού ναυτικού, με 23χρονη λαμπρή σταδιοδρομία στο σώμα.

Μεγάλη καριέρα όμως, όπως φαίνεται, έχει και στη βιομηχανία του πορνό, καθώς έχει εμφανιστεί σε 29 ταινίες αυτού του είδους δίπλα στην σύζυγό του Jewels Jade.

Ο λόγος που τον οδήγησε στις ταινίες πορνό φέρεται να είναι τα υπέρογκα χρέη που είχε το ζευγάρι και τα οποία δημιουργήθηκαν μετά το άνοιγμα δικής τους εταιρίας real estate.

"Βοηθάει την οικογένειά μας. Μας απάλλαξε από πολλά οικονομικά θέματα που αντιμετωπίζαμε", δήλωσε η σύζυγός του στη Huffington Post και συνέχισε: "Ποτέ δεν κάναμε σκηνές που παρέπεμπαν σε πεζοναύτες και ποτέ δεν φόρεσε στολή. Ειλικρινά, κανείς δεν θα έπρεπε να ασχοληθεί γιατί είναι μια νόμιμη δουλειά και πολλοί άνθρωποι παρακολουθούν πορνό".

"Έχουμε ξεκινήσει επίσημη έρευνα σχετικά με αυτούς τους ισχυρισμούς. Υπάρχουν πολύ σαφείς κανόνες που διέπουν την εκτός του ναυτικού, εργασία καθώς και απαγορεύσεις σχετικά με συμπεριφορές που αμαυρώνουν την υπηρεσία", δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου των πεζοναυτών.

Ανθή Κουτσουμπού

Πηγή: Russia Today, news247.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis