Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:18 | 28/05/2015

Η κορεατική εταιρεία ανακοίνωσε πως το οικογενειακό της μοντέλο, που είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στην αμερικανική αγορά, είναι το πρώτο με το κορυφαίο ανοιχτό λειτουργικό αυτή την στιγμή.

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ([email protected])

Η Hyundai αναφέρει πως ήδη είναι διαθέσιμες και οι πρώτες δωρεάν αναβαθμίσεις για το σύστημα πλοήγησης, ενώ μέσα από την κάρτα Google Now, είναι διαθέσιμο πλήθος υπηρεσιών, όπως οι προσωπικές υπενθυμίσεις, οι προτεινόμενοι προορισμοί, δελτίο πρόβλεψης για τον καιρό, μουσικά αρχεία και πολλά άλλα. Οι ιδιοκτήτες ενός αυτοκινήτου με Android Auto πρέπει να έχουν ένα συμβατό smartphone με την σχετική εφαρμογή και την έκδοση Android 5.0 «Lollipop» ή την πιο πρόσφατη.

Η επικοινωνία επιτρέπεται μόνο μέσω καλωδίου USB με σύνδεση micro-USB, ενώ η Hyundai παρέχει ειδική διεύθυνση για να κατεβάσει ο χρήστης το σχετικό update και να το περάσει στην μονάδα του αυτοκινήτου του μέσω ενός USB-stick. Η εγκατάσταση γίνεται αυτόματα. Τώρα, όλα αυτά μπορεί να σας ακούγονται παράξενα, αλλά στο κοντινό μέλλον η διασύνδεση στο αυτοκίνητο θα μπει για τα καλά στην ζωή μας και σε κάθε σύγχρονο μοντέλο.

 

2015 Hyundai Sonata with Android Auto (3)

 

2015 Hyundai Sonata with Android Auto (2)

 

http://www.newsauto.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis