Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:08 | 12/10/2018

Επιτέλους έχουμε τα πρώτα πλάνα από τη live action εκδοχή του «Aladdin», που γύρισε για λογαριασμό της Disney o Γκάι Ρίτσι. Δεν ξέρουμε αν ο Γουίλ Σμιθ θα καταφέρει να ξεπεράσει τον Ρόμπιν Γουίλιαμς ως τζίνι, και ούτε θα το μάθουμε από αυτό το σύντομο teaser που μόλις κυκλοφόρησε.

[custom:google-ads]

Αυτό όμως που καταλαβαίνουμε από αυτά που βλέπουμε είναι ότι η ταινία θα εντυπωσιάσει όσο και το animation του 1992, που θεωρείται μία από τις καλύτερες στιγμές της Disney. Άλλωστε τα λίγα πλάνα του τρέιλερ είναι πιστή αντιγραφή των παλιών, από το σπήλαιο που «καταπίνει» τον Αλαντίν (τον υποδύεται ο Μένα Μασούντ) μέχρι τη στιγμή που βρίσκει το μαγικό λυχνάρι. Ενώ και το μουσικό θέμα παραπέμπει αρχικά στο «Arabian Nights» που άνοιγε και την πρώτη ταινία, και στη συνέχεια στο περίφημο «Friend Like Me» που τραγουδούσε ο αξέχαστος Γουίλιαμς.

Στο νέο «Aladdin» συμπρωταγωνιστούν η Ναόμι Σκοτ ως πριγκίπισσα Τζάσμιν και ο Μαργουάν Κενζάρι ως κακός μάος Τζαφάρ, ενώ η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για τις 24 Μαΐου 2019.

 reader.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis