Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:59 | 26/10/2016

Κάρολαϊν Ρόμπερτς

Κάρολαϊν Ρόμπερτς

Η Κάρολαϊν Ρόμπερτς, ήταν το πρώτο θύμα

Το 1972, η  17χρονη Κάρολαϊν Ρόμπερτς είχε προσληφθεί από τους Γουέστ ως νταντά για τα δύο παιδιά τους. Ένα βράδυ, την πλησίασαν για να ασελγήσουν σε βάρος της.  Η κοπέλα έβαλε τις φωνές και το ζευγάρι υποχώρησε.

Λίγους μήνες αργότερα, το σκηνικό επαναλήφθηκε. Αυτή τη φορά όπως η Κάρολαϊν δεν στάθηκε το ίδιο τυχερή. Πριν προλάβει να αντιδράσει, ο Φρεντ την έδεσε χειροπόδαρα, της έκλεισε το στόμα με ταινία και τη βίασε μαζί με τη Ρόουζ.

Μετά το συμβάν, την άφησαν να φύγει. Η Κάρολαϊν έσπευσε στην αστυνομία και κατήγγειλε τους Γουέστ για βιασμό. Το ζευγάρι συνελήφθη, οδηγήθηκε σε δίκη, ωστόσο δεν καταδικάστηκε. Πλήρωσε μόνο ένα πρόστιμο ύψους 50 λιρών για βιαιοπραγία. Μέχρι σήμερα παραμένει άγνωστο, πως ο Φρεντ κατάφερε να πείσει το δικαστήριο, ότι δεν διαπράχθηκε βιασμός σε βάρος της 17χρονης.

Έπειτα από αυτή τη δικαστική περιπέτεια, το ζευγάρι αποφάσισε να εξαφανίζει κάθε ενοχοποιητικό στοιχείο και να εκτελεί τα θύματα του χωρίς καμία εξαίρεση.

Το κελάρι του ''Σπιτιού του Τρόμου''

Το κελάρι στο »Σπίτι του Τρόμου» όπου το σατανικό ζευγάρι βασάνιζε και σκότωνε τα θύματά του.

Τα περισσότερα από τα θύματα ήταν ηλικίας 15 έως 25 ετών. Ανάμεσά τους και η κόρη του Φρεντ, την οποία είχε αποκτήσει από τη σχέση του με τη Ρένα Κοστέλο.
Η νεαρή είχε μείνει έγκυος από τον διεστραμμένο πατέρα της, αλλά μόλις απέβαλε, έφυγε από το σπίτι και εξαφανίστηκε.
Ο Φρεντ δεν σταμάτησε εκεί και άρχισε να βιάζει τις μικρότερες κόρες του, που είχε αποκτήσει με τη Ρόουζ. Όταν η μια, η Χέδερ, τόλμησε να εκμυστηρευθεί στους φίλους της τις άθλιες συνθήκες που βίωνε, οι γονείς της την γρονθοκόπησαν μέχρι θανάτου. Τη διαμέλισαν και έθαψαν το άψυχο σώμα της στον κήπο.

Σύλληψη και καταδίκη

Ο Φρεντ και η Ρόουζ Γουέστ

Ο Φρεντ και η Ρόουζ Γουέστ

Το Μάιο του 1992, ο Φρεντ βιντεοσκόπησε τον εαυτό του, την ώρα που βίαζε μια από τις 7 κόρες του. Η κοπέλα το είπε σε γονείς συμμαθητών της και εκείνοι κάλεσαν την αστυνομία. Ο Φρεντ κατηγορήθηκε για βιασμό και η Ρόουζ για συμμετοχή σε έγκλημα.
Η αστυνομική έρευνα στο σπίτι των Γουέστ οδήγησε στα μακάβρια ευρήματα. Ανθρώπινα οστά, ρούχα και αντικείμενα βασανισμού ήταν διασκορπισμένα σε όλη τη διάμετρο του κήπου. Ακρωτηριασμένα μέλη βρέθηκαν μέσα στο κελάρι.

Ο Φρεντ ομολόγησε τις πράξεις του και καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη για 12 δολοφονίες. Αυτοκτόνησε στη φυλακή. Έφτιαξε θηλιά από τα σεντόνια του κρεβατιού του και κρεμάστηκε την 1η Ιανουαρίου 1995.

Στο κελί του βρέθηκε σημείωμα στο οποίο έγραφε: «Το μόνο που έχω, είναι η ζωή μου. Τη δίνω σε σένα, αγάπη μου. Όταν είσαι έτοιμη, έλα κοντά μου. Θα σε περιμένω. Εις μνήμην του Φρεντ και της Ρόουζ Γουέστ. Ανάπαυση εν ειρήνη, όπου σκιές δεν υπάρχουν».

Η Ρόουζ δεν ομολόγησε ποτέ, ενώ στη δίκη κράτησε αποστάσεις από τον σύζυγό της, υποστηρίζοντας πως και εκείνη ήταν θύμα του. Παρά τα λεγόμενα της, κρίθηκε ένοχη για 10 φόνους και καταδικάστηκε σε ισόβια.

Διαβάστε περισσότερα στο mixanitouxronou.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis