Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:34 | 03/03/2015

Eνα σημείωμα με αποδέκτη την Αγγελική Σπυροπούλου και τον Χριστόδουλο Ξηρό, που έφυγε από τις φυλακές, φέρεται να είναι το στοχείο εκείνο που «έκαψε» την μητέρα των προφυλακισμένων αδελφών Τσάκαλου, αφού ξεδίπλωνε τις σχέσεις τους και τις ενέργειές της που σχετίζονται με την τρομοκρατική οργάνωση.

Το κωδικοποιημένο σημείωμα, που έσπασαν οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής, είχε συνταχθεί από τα δυο προφυλακισμένα αδέλφια και απευθυνόταν στην 22χρονη Αγγελική Σπυροπούλου από το Αίγιο που συνελήφθη χθες και στον Χριστόδουλο Ξηρό. «...δώστε τα πράγματα στην μάνα μου. Μην ανησυχείτε για αποτυπώματα και DNA, ξέρει να τα καθαρίζει καλά», φέρεται να έγραφε.

Το τι ακριβώς είναι «τα πράγματα» που θα κατέληγαν στα χέρια της μητέρας των αδελφών Τσάκαλου παραμένει άγνωστο, ωστόσο, η ύπαρξη του σημειώματος οδήγησε τον Ειδικό Εφέτη Ανακριτή στο να εκδώσει ένταλμα σύλληψης σε βάρος της με την κατηγορία της και ένταξης σε τρομοκρατική οργάνωση. Φυσικά, η 62χρονη γυναίκα αντιμετωπίζει και τη κατηγορία της υπόθαλψης εγκληματία, καθώς στο σπίτι της στην Σαλαμίνα βρέθηκε και συνελήφθη η Αγγελική Σπυροπούλου, την οποία, μάλιστα, φέρεται να έκρυβε εκεί για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.

iefimerida.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis