Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:34 | 01/03/2019

Με μια ανάρτησή του στο Facebook αποχαιρέτησε τη Χίο ο πρώην Αστυνομικός Διευθυντής Χίου Γιώργος Κεβόπουλος ο οποίος τοποθετήθηκε στη Δ/νση Αστυνομίας Β/Α Αττικής, ως Υποδιευθυντής.

Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε

Τα χέρια θα περάσουμε στους ώμους

Παλιά τραγούδια για να θυμηθούμε

Ονόματα και βλέμματα και δρόμους""

Αποχαιρετώ αύριο αυτή την ομορφιά και επιχειρώ μια αλλαγή στην υπηρεσιακή ζωή μου με την τοποθέτησή μου σε Υπηρεσία της Αττικής. Μετά από 16 και πλέον χρόνια στην Χίο, λόγοι οικογενειακοί, με οδηγούν σε νέα μέρη και νέες …περιπέτειες. 

Τέτοιες στιγμές δεν χωρούν πολλά λόγια αλλά οπωσδήποτε οφείλω δυο κουβέντες σε συναδέλφους και πολίτες της Χίου. Αποχωρώ με ψηλά το κεφάλι γιατί δούλεψα έχοντας ως υπέρτατες αξίες αυτά που με δίδαξαν οι γονείς μου: εντιμότητα - ανθρωπιά -κατανόηση και πιστεύω ότι αυτές με οδήγησαν στον να φέρω την Ελληνική Αστυνομία πιο κοντά στην Χιακή κοινωνία και να υλοποιήσω το όραμά της για μία αποτελεσματική Αστυνομία με ανθρώπινο πρόσωπο.

Για όλα αυτά  ευχαριστώ πολύ όλους τους συναδέλφους (παλιούς και νέους ) που από διαφορετικές θέσεις με στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια, όλες τις Αρχές της Χίου, τους φορείς του νησιού, τα τοπικά Μ.Μ.Ε αλλά και σωματεία και πολίτες με τους οποίους συνεργάσθηκα. 

Με φιλοσοφία την ανάγκη συνεργειών σε όλα τα ζητήματα κάναμε πράξη τη συνεργασία με πολλούς φορείς σε διαφορετικά ζητήματα με ειλικρινή διάθεση και χωρίς καχυποψία και φέραμε τις περισσότερες φορές σωστά αποτελέσματα. 

Με την ευχή να ξαναβρεθούμε στα ίδια μέρη

προσωρινά αποχαιρετώ την Χίο αφού ως Χιώτης πλέον ο τελικός προορισμός θα είναι εδώ

Καλή δύναμη σε όλους.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis