Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
07:58 | 06/11/2018

Η αποστρατεία του Αστυνομικού Διευθυντή Ηλείας Σωτήρη Παπασωτηρίου, προκάλεσε αλγεινή εντύπωση στην τοπική κοινωνία.

Ένας έμπειρος αξιωματικός που ποτέ δεν έδωσε δικαίωμα, που κράτησε χαμηλούς τόνους και έδωσε την ένταση που απαιτούσε το καθήκον του στην ΕΛ.ΑΣ. και κυρίως έδειξε σε αυτή την πορεία το πόσο ΑΝΘΡΩΠΟΣ είναι.

Πριν συμπληρώσει ένα χρόνο παρουσίας στο τιμόνι της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, η Ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. αποφάσισε στις έκτακτες κρίσεις να τερματίσει την καριέρα του. Μια απόφαση που συζητήθηκε αρκετά, σε σχέση με άλλες που αποδεικνύουν πως συνεχίζουν στη σύγχρονη Ελληνική Αστυνομία, να προχωρούν οι ημέτεροι και όχι πάντα οι ικανοί.

[custom:google-ads]

Ο ίδιος με συγκίνηση έστειλε χθες μέσα από τα social media το δικό του ανθρώπινο μήνυμα...

"Φίλες και φιλοι καλησπέρα σας.Πριν απο μια ωρα επέστρεψα από την Καλαμάτα οπου είχα παει διήμερο με την οικογένεια μου.Η ιδέα ηταν της κόρης μου η οποία βλέποντας την φόρτιση μου θέλησε να με βγάλει απο το κλίμα των "κρίσεων". Εκ του αποτελέσματος η ιδέα της ηταν τέλεια. Αποφορτιστηκα λίγο και προσπάθησα να αντιληφθω οτι η οικογένεια μας πρέπει να είναι προτεραιότητα και δεν της αρκούν τα περισσεύματα του χρόνου μας. Ο μεγαλος μου γιος 12 ετων μου είχε πει πριν λίγο καιρό με σοβαρό ύφος " μπαμπά ξέρεις οτι τον τελευταιο καιρό είσαι τουρίστας στο σπίτι μας;" Του γέλασα συγκαταβατικα και του είπα "έχεις απόλυτο δικιο αλλά αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει μέχρι τις κρισεις". Οι κρίσεις ήρθαν νωρίτερα με το γνωστό αποτέλεσμα. Λέτε ο γιος μου να είχε κρυφή επικοινωνία με τόν Αρχηγό; Ο μικρός γιος μου, τι να πω, θυμάμαι παντα την ίδια φράση."παλι ρε μπαμπά στην αστυνομία πας; Ευχαριστώ την Ελληνική Αστυνομία ,μου προσέφερε παρα πολλά. Στο επάγγελμα αυτό ενοιωσα συγκινήσεις, χαρές, εντάσεις και αγωνίες που δεν συναντάς σε άλλο επάγγελμα. Γνώρισα αξιόλογους ανθρώπους πολίτες, συναδέλφους και κράτησα πολλά απο αυτους. Θέλω να ευχαριστήσω ολους εσάς για την αγάπη και την εκτίμηση σας που μου εκφρασατε μέσω μηνυμάτων και τηλεφωνημάτων. Να ξέρετε οτι αυτό είναι αμοιβαίο..." κατέληξε στο μήνυμά του ο κ. Παπασωτηρίου...

Όσο για το σχόλιό μας... "Ταξίαρχε, το θέμα είναι να σας βλέπουμε στο δρόμο να σας χαιρετάμε, να σας θυμόμαστε όσα χρόνια και αν περάσουν. Να θυμόμαστε όχι απλά τον Αστυνομικό, αλλά τον ΑΝΘΡΩΠΟ Σωτήρη Παπασωτηρίου... Κάποτε αυτή η διαδρομή θα σταματούσε... Όπως συνέβη με πολλούς συναδέλφους σας, δίκαια ή άδικα... Ακούστε το γιο σας και την οικογένεια... Εκεί βρίσκονται τα πάντα από την αρχή...".

ilialive.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis