Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:32 | 07/10/2018

Με λύπη μας διαπιστώνουμε πως όλες οι υποσχέσεις για ενίσχυση της αποδεκατισμένης Δ.Α.Ε. παρέμειναν στα λόγια. Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές οι νεοεξερχόμενοι συνάδελφοι δεν τοποθετούνται σε ΥΜΕΤ και ΥΑΤ.

Οι δυνάμεις μας πλέον δεν επαρκούν. Στερείται οποιαδήποτε λογικής η εμμονή των ιθυνόντων στην μην ενίσχυσή μας με ανθρώπινο δυναμικό. Και μέσα σε όλα αυτά αντί τα σημεία και οι υπηρεσίες να εναρμονίζονται με το λιγοστό προσωπικό, η ΓΑΔΑ ζητάει από την αποδεκατισμένη ΥΜΕΤ να βγάζει και άλλες περιπολίες και άλλα σημεία. Δεν είναι μόνο το θέμα της σωματικής εξάντλησης του προσωπικού είναι και το θέμα του αξιόμαχου. Οι διμοιρίες με τον αριθμό των συναδέλφων που τις επανδρώνουν, λειτουργούν μόνο με την εμπειρία και τη βοήθεια της τύχης. Χρειαζόμαστε άμεσα ενίσχυση και εκλογίκευση των απαιτήσεων της ΓΑΔΑ στις πραγματικές δυνατότητες με βάση το μειωμένο προσωπικό. Δεν μπορεί να ζητάμε πάντα και μόνο από την ΥΜΕΤ με αυτές τις δυνάμεις να βγάζει τα κάστανα από τη φωτιά.

[custom:google-ads]

Το δούλεμα πάει σύννεφο. Μέχρι πριν λίγες μέρες κάποιοι γύριζαν διμοιρίες και γραφεία και έλεγαν ότι θα έρθουν 150 νεοεξερχόμενοι. Φρούδες ελπίδες... Το έλεγαν και με καμάρι. Τώρα το άλλαξαν, τους κατέβασαν από τους 150 στους 120. Αν δεν αλλάξει το Π.Δ. δεν έχουμε ελπίδα, κάθε μήνα θα είμαστε όλο και λιγότεροι.

Ανώτατος αξιωματικός έκανε παράπονα για την παράσταση διαμαρτυρίας στην έδρα σε συγκέντρωση προσωπικού, μακάρι να ήταν όλα τέλεια και μη γινόταν ποτέ μια τέτοια συγκέντρωση και να είχε προβεί σε όλες τις ενέργειες έτσι ώστε να μην υπάρχουν τόσα σοβαρά προβλήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κινηματογραφική καταδίωξη με πυροβολισμούς - Συμμετείχε και αστυνομικός (εκτός υπηρεσίας) με το δικό του όχημα

Το ασανσέρ στην έδρα έχει γίνει πλέον ανέκδοτο. Αυτή η μεγάλη καθυστέρηση δείχνει έλλειψη σεβασμού προς τους συναδέλφους.

Με προσφυγή στη Δικαιοσύνη δεν πραγματοποιήθηκε η μετάθεση αξιωματικού μέλους του Σωματείου μας. Το θέμα δεν ήταν προσωπικό, οποίος συνάδελφος νοιώθει ότι θίγεται το Σωματείο θα είναι πάντα δίπλα του, μακάρι στο μέλλον να μην έχουμε τέτοιες μεταθέσεις.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα η υπηρεσία βγαίνει βάσει «ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ». Άραγε πρέπει να μπει ένας αστυνομικός της ΥΜΕΤ έξω από όλα τα Υπουργεία, Πρεσβείες, Ιατρεία, Δικηγορικά γραφεία, Πολιτικά γραφεία, Δήμους, Εκκλησίες, γραφεία ΔΕΗ, γραφεία ΕΥΔΑΠ, γραφεία εισπρακτικά, γραφεία κομμάτων ή όπου αλλού μπορούν να φανταστούν; Δεν γίνονται να είμαστε παντού και για πάντα.

Για τα οχήματα το έχουμε γράψει ουκ ολίγες φορές, άραγε αυτή η προμήθεια 11 λεωφορείων προσωπικού που βρίσκεται; Έχει περάσει ενάμιση χρόνος.

Καλή μετάθεση σε όσους συναδέλφους «φεύγουν» για τις πατρίδες τους.

Να γνωρίζουν όλοι ότι με όποιο τρόπο θα προσπαθούμε να υπερασπιζόμαστε όσα δικαιώματα μας έχουν μείνει. 

Επιμέλεια: ΚΑΡΔΙΑΣΜΕΝΟΣ Μιχαήλ, ΤΣΟΚΑΝΑΡΙΔΗΣ Ιωάννης, ΜΑΛΑΝΔΡΑΚΗΣ Σπυρίδων, ΑΛΕΞΙΟΥ Κωνσταντίνος, ΔΟΥΒΛΗΣ Απόστολος, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Γεώργιος, ΤΖΑΝΗΣ Αντώνιος, ΤΖΕΡΑΒΙΝΗΣ Σπυρίδων, ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ Δημήτριος

Απόσπασμα από την εφημερίδα της Ένωσης Αστυνομικών Αθήνας "ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ" που μόλις κυκλοφόρησε

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis