Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:32 | 21/12/2019

Η αστυνομία του Ντουμπάι μόλις πρόσθεσε ένα νέο όχημα στο στόλο της, την εντυπωσιακή και προικισμένη σε επιδόσεις και δυναμικά χαρακτηριστικά, Mercedes-AMG GT 63 S.

[custom:google-ads]

Με τα χρόνια, οι αρχές στην πολυσύχναστη πόλη της Μέσης Ανατολής έχουν προσθέσει μια εκπληκτική σειρά εξωτικών αυτοκινήτων στον αστυνομικό στόλο τους, σε μια προσπάθεια να αυξήσουν την παρουσία της ασφάλειας σε δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς. Όπως και πολλά άλλα high-end οχήματα από την τοπική αστυνομία, η Mercedes-AMG GT 63 S θα περάσει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου της σε διάφορα τουριστικά σημεία και περιοχές ορόσημο για όλο το εμιράτο, προσφέροντας στους πολίτες σημαντικές αστυνομικές πληροφορίες και συμβουλές. Υπάρχει μια εκπληκτική σειρά από υψηλών δυνατοτήτων οχήματα που χρησιμοποιούνται από την αστυνομία του Ντουμπάι τα τελευταία χρόνια. Μεταξύ των πανίσχυρων “περιπολικών” λοιπόν περιλαμβάνονται τα Bugatti Veyron, Porsche 918 Spyder, Mercedes-Benz SLS AMG, BMW M5, Brabus G-Wagon, Nissan GT-R, McLaren 12C, Audi R8, Ferrari FF και Bentley Continental GT.

Η Mercedes-AMG GT 63 S είναι ένα θηρίο από μόνο του, παρόλο που δεν μπορεί να είναι τόσο εξωτικό ή γρήγορο όπως μερικά από τα άλλα οχήματα που χρησιμοποιεί η Αστυνομία του Ντουμπάι. Στην καρδιά του φωλιάζει ένας 4.0 λίτρων twin-turbo κινητήρας AMG V8 ο οποίος παράγει πάνω από 630 ίππους και 900 Nm ροπής, στέλνοντας μάλιστα την κίνηση σε όλους τους τροχούς. Σε ότι αφορά στις επιδόσεις, τα 100 km/h από στάση έρχονται σε μόλις 3,2 δευτερόλεπτα και μπορεί να φτάσει τη μέγιστη ταχύτητα των 315 km/h.

www.newsauto.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis