Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:05 | 07/08/2018

Το τζάκετ που φορούσε ο Χάρισον Φορντ ως Χαν Σόλο στο «Star Wars: Episode V - The Empire Strikes Back» (Ο Πόλεμος των άστρων: Επεισόδιο 5 - Η αυτοκρατορία αντεπιτίθεται) θα πωληθεί σε δημοπρασία στο Λονδίνο τον Σεπτέμβριο.

[custom:google-ads]

Οι παθιασμένοι με την κινηματογραφική σειρά επιστημονικής φαντασίας μπορεί να μπουν στον πειρασμό να υποβάλουν προσφορά στο θρυλικό κομμάτι του 1980, η τιμή του οποίου μπορεί να φθάσει έως 1,3 εκατ. δολάρια στη δημοπρασία που διοργανώνεται από το Prop Store στο Λονδίνο.

Το τζάκετ, σύμφωνα με δημοσίευμα του «Guardian», θα είναι ένα από τα αναμνηστικά της επικής σάγκα, που θα διατεθούν στη δημοπρασία.

Η σειρά ξεκίνησε το 1977 με την ταινία «Star Wars» που αργότερα ονομάστηκε "Episode IV: A New Hope" (Επεισόδιο 4: Μία Νέα Ελπίδα).

Ένα κράνος stormtrooper από τη συγκεκριμένη ταινία αναμένεται πωληθεί έναντι 80.000 δολ. και ένα φωτόσπαθο που κρατούσε στα χέρια του ο ηθοποιός Χάιντεν Κρίστενσεν στον ρόλο του του Άνακιν Σκαϊγουόκερ στο «Episode III: The Revenge of the Sith» (Επεισόδιο 3 - Η Εκδίκηση των Σιθ) μπορεί να συγκεντρώσει προσφορές έως και 130.000 δολαρίων.

Ένα ακόμη κράνος από την πιο πρόσφατη ταινία «The Last Jedi» (Ο Τελευταίος Τζεντάι) μπορεί να αγοραστεί έναντι 65.000 δολαρίων.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis